NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Стари волци се Селиксиве, ако се сретнат со Никси во плејоф, ќе ги добијат 4:2... ако се здрави се разбира.

Интересно изгледаат и никси, се гледа дека многу им фали добар плеј... се на се убаво е да се видат пак како релевантен тим после 10тина години.

П.С. Нема поголем силеџија-илеџија од Гарнет, не ви текнува кога му кажа на Виланева „канцер пациент„ кога момакот немаше влакна на лицето заради кемотерапијата...?

Заклучок: Гарнет е копиле шо се понаша ко играч на Реал.

Kaкво играчиште, а колку лош лузер едно чудо. Никој не ми е крив, пред неколку години овие шутеви ги гаѓаше со тројца играчи пред него, сега сам со себе промаши !!

Судиите ги ебаа, факт, но донекаде и сами си се криви, на Ален Чендлер му ја изби топката од рука, се мислеше 5 секудни што да праи со не, а овој Мело не го можем мајке ми !

И јас мислам дека немаше фаул над Ентони од Даниелс. Како и да е , добро отворање на сезоната , ни покажаа овие 2 тима што не очекува оваа сезона.

Колку глупо изгубена утакмица.
Кармело им игра цела четвртина со 4 лични и нормално не знаат да извлечат уште една. Тотално ги уби.
А и судиите си имаа свои моменти. Прво смешната техничка на Павловиќ, па до судењето на фаул од Дениелс. Мада нормално, кој кур е Дениелс во споредба со најантипачниот лик во НБА.
Мене ми е најсимпатичен.

за гарнет најдевте да думате...ццц одете обесете се, а на тоа кељавото бело копиле шо судеше се да му ебам. расипа ја утакмицата

Ооо тесно било, сепак подобро од очекувањата мои. Значи со здрав Пирс имаме тим за плејоф.
А сеа влегувам дома, пуштам Спортклуб и Леброн бунар. Првите мои секунди од сезонава.:D
It's gonna be a hell of a season.

Дајте стрим ве молам, гледам на овај шпанскиов ама каснет многу.

биди малце упорен на лига пасот прави рефреш ќе ти се отворе :)

yyjhn6y.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom