NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
што се однесува до мене и моите скромни кошаркарски способности мислам дека Чикаго без разлика на се ќе ги претепаат лејкерси утре...и не знам што се расправате за Леброн и Коби кога Дерек Роуз за двата моментално е измислен!
Сериозен си?

Педери се од SportKlub, само денес ги даваат трите утакмици ради hype-от шо се крена, после ни утакмица ни бутур нема да има.
Некој да не знае каде можам да ги гледам другите утакмици (телевизија или онлајн стрим) ?

Јас гарантирам, лани го имав истово, се изнагледав во HD.
Тоа чудо е 160 долари претплата, ама преку човек што знае човек што знае човек... е 10 евра :)
Другар пред некој ден го зема ова, ги гледаше овие пријателскиве натпревари, башка што ги имаш сите можни од сезонава, архивирани, HD.... мераци.
Ако си го видел клипчето погоре, објаснувањето, ќе знаеш што е како е.

Утре сум до Кавадарци по работа нешто, најверојатно до задутре, а до тогаш ќе уплатам за ова и ќе дознаам најточно, битно нема утка - загарантирано.
--- надополнето: 22 декември 2011 во 01:56 ---
Само што си земав за мене NBA LEAGUE PASS!
Можам да гледам 4 утакмици ИСТОВРЕМЕНО (picture in picture).

Сликата е ГРОМ! Еве неколку сликички на тоа што го гледам во моментов (pre-season) :)
Сликиве се од РС, друго е кога ќе си гледаш во живо на 37" LCD преку HDMI во HD снимка! :)

i0nIPCuz8elou.png

iumSyZ42pAJHE.jpg

ibm1IftccL7Nvw.jpg
Здраво, јас сум нов, ме интересира дали го пробал некој ова од 10 евра, дали функционира?

Здраво, јас сум нов, ме интересира дали го пробал некој ова од 10 евра, дали функционира?

Јас го користам ова веќе 2ра година, ама точно ВЧЕРА настана проблем од страна на NBA и Paypal. Некако го откриле хаков/начинов на кој се продаваат акаунти,
па сега за сега регистрирањето на нови членови е во мирување. Ако има нешто ново и примање на нови членови, ќе ве известам.

Педери се од SportKlub, само денес ги даваат трите утакмици ради hype-от шо се крена, после ни утакмица ни бутур нема да има.
Некој да не знае каде можам да ги гледам другите утакмици (телевизија или онлајн стрим) ?

Како го заклучи тоа? :D

Сериозен си?

не бе се заебавам!!!!..тоа е само мое размислвуање не знам што е тука чудно..и држи логика донекаде не е туку така трескано!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom