NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Дај линк за инфо.
шо инфо бе брат?
на спортклуб веројатно нема да го дават таму си имат српски/босански коментатори
на лига пасот кој сака нека си пушти
иначе предшоу се мисли на анализи, заебанци... пред да започни утакмицата.. веројатно имате гледано... ова година дебитира шек.. тука е нормално и баркли... ќе биди забавно

Конечно НБА:vozbud:
Eптен јаки утакмици има уште на почеток. Ќе се навива за Бостон, Далас, Чикаго, Оклахома и Клиперси.

NbaTV ќе ги пренесува утакмициве така?

Педери се од SportKlub, само денес ги даваат трите утакмици ради hype-от шо се крена, после ни утакмица ни бутур нема да има.
Некој да не знае каде можам да ги гледам другите утакмици (телевизија или онлајн стрим) ?
Ќе има петок - недела утакмици на СК, стандард како што си е секоја година, ваљда друг пакет неможат да откупат, или пак не сакаат.
На 31.12 ќе има пренос од 21.30 часот.. таман да се дочека новата година.:icon_lol:
21:30 NBA: LA Lakers – Denver DIREKTNO

значи кој црн баксуз сум тоа е немогуче. цел месец штедам нетот само за денеска да можам да гледам на НБАТВ на ХД и баш денеска ми се успори нетот :tapp::tapp: па АДСЛ да се скапете сељачишта едни

Ќе ја пропуштам првава на Селтикси од оправдани причини.
Се надевам ќе се покажат конкурентни да се носат со силните тимови сезонава, иако не очекувам многу.

dirk-choke1-horz.jpg

Stay ringlesss my friends... :icon_lol:

Let the games begin!
--- надополнето: 25 декември 2011 во 17:15 ---
значи кој црн баксуз сум тоа е немогуче. цел месец штедам нетот само за денеска да можам да гледам на НБАТВ на ХД и баш денеска ми се успори нетот :tapp::tapp: па АДСЛ да се скапете сељачишта едни
Ја па реков само кај мене е така... цел ден спушта со 30 kB/s.

Мене ми кочи овај стримо со Шек и Баркли, на спортклуб ќе гледам, се разбира овај дечкото шо збора

Ќе ја пропуштам првава на Селтикси од оправдани причини.
Се надевам ќе се покажат конкурентни да се носат со силните тимови сезонава, иако не очекувам многу.

Можда и подобро што ќе ја пропуштиш...
Ако играат без Пирс може да ги снајде и blowout у Медисон...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom