NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
абе остај Коби е нај"clutch" од сите :facepalm:
Мело и Ален се меѓу најдобрите кога се прави за ова муабет

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.583
Поени од реакции
35.387
Ех... статистика.
BTW Ова се плејоф утакмици? ;)

Инаку, познато ти е дека шутот што нема да го шутнеш не можеш да го промашиш? На Леброн му е добро познато тоа... :)

Поентата на муабетот ми е следна. Ако правиш споредба меѓу нив, секој тренер би го одбрал Коби кога се решава утакмицата.

G

_Ghost_

Гостин
Не филозофирајте многу туку фрлете еден стрим за Бостон-Чикаго

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Channel - 112093
Романциве доминираат со тој цигански јазик.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Селтикс со 30 разлика ќе изгубат ако не и повеќе

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Ај шо се слаби Бостон слаби се, ама и судиите си ибале мајката....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
102 страни испишани на темата.. не видов некој збор да се напише за Филаделфија.. а баш ми се добра екипа на чело со Игуодала, тука е и Елтон Бренд.. моментално добро се држат во Истокот.. ќе видиме како ќе бидат понатаму, ако ја задржат оваа игра ќе биди добро.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
102 страни испишани на темата.. не видов некој збор да се напише за Филаделфија.. а баш ми се добра екипа на чело со Игуодала, тука е и Елтон Бренд.. моментално добро се држат во Истокот.. ќе видиме како ќе бидат понатаму, ако ја задржат оваа игра ќе биди добро.
Ја ги пратам ама не ми се пишува многу коа се пунат страници за ЛеБрон и Коби. Спенсер Хејвс(?) е играчот што ги носи Филаделфија оваа сезона. Дечкото игра лудо. Сите од ЕСПН се изненадени од неговиот учинок и викаат дека игра All-Star баскет оваа сезона. Еве нешто статистика за него:
Минути- 27,9
Поени-11,1
Скокови-9,1
Асистенции-2,9
Блокови-1,8
Изгубени топки-1,4
Процент од поле-62%
Процент од слободни-60%:facepalm:
Многу очекуваат да му падне формата меѓутоа ќе видиме како ќе биде. Исто така клупата им е многу интересна и агресивна, нешто слично на Денвер.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Леброн не можел да се споредува со Ајзеа и Реџи :pos: Ај сеа и ти не заебавај...

Значи да се разберемо

не зборимо за овој Ајзеа Томас

Зборимо за овој Ајзеа Томас

Леброн нема титула, можеби никогаш нема ни да има, нити пак некогаш ќе биде НБА Фајналс МВП у тоа сум 398594840 % сигурен.

Затоа нареден пут пред да напишеш нешто гет јур шит дан !!

Ајзеа е според многумина најдобриот и најкомплетниот плеј што некогаш заиграл на теренот, играч кој голем дел од кошаркарските критичари го ставаат веднаш зад МЏ химселф.

За во иднина незнам но сега да го кажеш ова, за мене како навивач на Пистонси ова е класична навреда !!

Kajgana Shop

На врв Bottom