NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Кливленд бе. Тимот со најдолга низа порази во историјата. :pos:
Иначе, добро изгледа врвот на истокот моментално. Сите 4 се со L1.:)
Каде е песната бе ? :)))))))
-this the home of king james :tv:

Кливленд бе. Тимот со најдолга низа порази во историјата. :pos:
Иначе, добро изгледа врвот на истокот моментално. Сите 4 се со L1.:)

Верувале или не и тоа се случи :)

Бре простаклук, сељачана, ти кажав фала шо објасни бре, мајмуне. (бај д веј ,твоето клубче не вреди ни да се спомне,поготово не во НБА подфорум)

абе мочко престани да изиграваш невина душичка ми се гади од такви ко тебе ретардирани сељачишта, порасни па после дој да правиш муабет а не да изиграваш најголем фраер од спротивната страна на мониторот.

абе мочко престани да изиграваш невина душичка ми се гади од такви ко тебе ретардирани сељачишта, порасни па после дој да правиш муабет а не да изиграваш најголем фраер од спротивната страна на мониторот.
WTF? се издува едно убаво? сега ти е полесно? :uvo: :nesvest: .Еве ти од мене еден:back:

Ај бе мирни, не му сметајте на Никола, си ја слуша Индијана Џонс саундтрак ! Ja спремил уште пред недеља дена :pos:

Ај бе мирни, не му сметајте на Никола, си ја слуша Индијана Џонс саундтрак ! Ja спремил уште пред недеља дена :pos:

Whistling%20Jack%20Smith390.jpg

бтњ кај се погодија досега вечерва сите изедначени дуеливе, уште да имав нет да можев да гледам некоја.

Да и Њу Јорк е изедначена:kesa: Мизерија

^ Не се гаранција 10 предност на полувреме. Има тука уште многу да се игра. Туку греота се Пистонсиве, ќе треба едно минутно молчење да им оддадеме на крај.:)

Само Индијана води убедливо крв им ебем нивна :)

А Њу Јорк губи од Нетси без Дерон :pos:

Само Индијана води убедливо крв им ебем нивна :)

А Њу Јорк губи од Нетси без Дерон :pos:

Игра Дерон , игра многу добро. Одбраната на Њујорк е толку катастрофа, дури и Петро ги решава во рекетот.

Игра Дерон , игра многу добро. Одбраната на Њујорк е толку катастрофа, дури и Петро ги решава во рекетот.

Еј не сум видел дека се вратил од повреда, ја глеам Индијана - Детроит видов резз, се префрлам тамо после :D

Марли, си знајш.:pos: Иначе браво сепак за анулирањето на големата негатива на крајов.

Браво за Мело втора утакмица по ред 39 поени. Ако може вака и у плеј оф Њу Јорк ќе земат.

Еј сега гледам, Бош и Вејд какви рампи примиле од МекГии. Како е разигран во одбрана дечкото, браво.

Toa e oној секси ЕлЕј што ќе се прошета до финалето во НБА. :tv:
А како тргнало и шансите за прво место на Запад драстично се зголемија, имаат и меѓусебен со Сан Антонио у Стејплс центарот.
После олстарот, тимов почна да гази и го доби оној шампионски сјај, 16 победи и 1 пораз и уз пут изгазија све што им е конкуренција во своја конференција.

p.s. Сан Антонио лузинг стрeјк 5, лајк. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom