NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Да во право си потполно, но еве веќе 6 победи сврзаа, јас не гледам причина зошто не би продолжиле вака, освен ако било кој од првата петорка се надоврза на листата на повредени(Хаслем,Илгаускас,Чалмерс),Илгаускас треба да се врати скоро,и мислам дека Мајами има добри шанси за финале на конференција.

И Бостон имаа 15 победи со ред во првиот дел на сезонава, па еве немаат загарантирано прво место, туку можно е и трето да паднат ако продолжат вака. Во плејоф ќе гледаме друга кошарка, ќе биде епска сезонава, олку релативно изедначени екипи одамна немало во плејофот.
Околу Мајами, не се жалете на повреди, не знаете кај нас што се случува цела сезона со тие повреди. :) Како и да е, ќе се пукаме за некоја недела.

И Бостон имаа 15 победи со ред во првиот дел на сезонава, па еве немаат загарантирано прво место, туку можно е и трето да паднат ако продолжат вака. Во плејоф ќе гледаме друга кошарка, ќе биде епска сезонава, олку релативно изедначени екипи одамна немало во плејофот.
Околу Мајами, не се жалете на повреди, не знаете кај нас што се случува цела сезона со тие повреди. :) Како и да е, ќе се пукаме за некоја недела.
Да друже се слагаме, инаку немам пишано овде многу време, и не знаев дека навиваш за Селтикс, кој исто така обожавам да ги гледам, поготово кога играт со ЕлЕј, а за оваа сезона сум убеден дека истокот ке биде на тронот. Чикаго?Орландо?Мајами?Бостон? Ху Ноус.
(инаку 2ро место ке ви го земеме вечерва ...)

Море, куртуливте некако :). Туку , ако продолжите вака , шо ќе прајте во плеј-оф ?

Куртуливме оти го имаме Пирс, кој 100 пати сезонава ја покажува класата кога е најпотребно.
Во плејоф е друга прича, ти текнува лани кое место завршивме, па после како игравме во плејофот?:)

Па ај пушти ја да ја чуеме ! :pos: :pos:

Да почекаме нека изгуби и Чикаго, да ги поздравиме и нив во пакет.:)

--- надополнето ---

And it's official.

Поздрав до Чикаго, воедно и благодарност на солидарноста да не' почекаат, да не бегаат напред

И специјално за Марли, до моине копуци кои си играат на работ од бездната, на крајов на регуларниов дел од сезоната

хахаха знаев дека е Индијана Џонс :icon_lol:

A и Њу Јорк конечно тепаше, жртва Орландо. Кој би рекол :)

A и Сан Антонио ме поеба на тикет, браво за Портланд !

Дерик Роуз 10 изгубени топки :tv:

forza PHILADELPHIA , pobeda na gosti kaj Chicago koj momentalno se najdobri vo Istocnata konferencija ..

A и Сан Антонио ме поеба на тикет, браво за Портланд !

Спарс играа без Данкан, Џинобили, Паркер, Мекдајс, јас се изнервирав, да го знаев ова имаше да опнам некој дебел сингл на Блејзерс, ама тоа е, важно ми тепаа Портланд

^ Ги одмараат овие играчиве или што е работата? Освен Данкан, знам дека е повреден.

^ Ги одмараат. По повредата на Данкан се вклучи алармот кај Попович кој не сака да ризикува со уште некоја повреда на носителите на играта. Истиот метод го примени и пред 2 години кога го одмараше големото трио и еден ветeран, баш како и сега (тогаш Финли сега Мекдајс), така што тоа не е ништо ново за Попович. Повредата на Данкан само ги забрза работите :).

Кливленд бе. Тимот со најдолга низа порази во историјата. :pos:
Иначе, добро изгледа врвот на истокот моментално. Сите 4 се со L1.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom