NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу каква завршница на Мајами. На крај им направија 16 - 0 серија.

Со ваква игра мислам дека на Чикаго ќе им биде тешко да ги сопрат (секако ако Атланта не изненади) и покрај тоа што Чикаго беше подобар во регуларниот дел.

овој коментаторов на МТВ сврши :pos2::pos2:
Вика "Незнам дали воопшто ке може да заспиете по овој натпревар":pos::pos:

Добар беше у секој случај

Benvenuto a Miami !!! :)

Тврда утакмица, после промашуњета у последна четвртина знаев дека ќе ги изгубат продолженијата, немоеш да чекаш еден Делонте Вест да ти решава утакмица, утакмицава вчера ја изгуби Док и никој друг !

Само ќе се цитирам, уште еднаш оставена утакмица у 4-та четвртина Делонте Вест да ја решава, и Док без никаков ебан осет за тајм-аут !!

Катастрофа, а и тој Ален све да му ебем, кој највише требаше промаши од чиста позиција!

Леброн Џејмс:toe:
Ајд Чикаго - Мајами да гледаме финале барем поинтересно да биде.

овој коментаторов на МТВ сврши :pos2::pos2:
Вика "Незнам дали воопшто ке може да заспиете по овој натпревар":pos::pos:

Добар беше у секој случај

па цела утакмица згади ми се од него, погоде вејд или џејмс, овај сврше до флорида и назад
деген невиден

Ајт нека им е честито на Мајами, па догодина пак ќе ги гледаме Бостон и Лејкерс у финале ;)

Изгубивме заради тоа што секогаш ја правиме истата грешка водиме со 8-10 поени и на крајот не завршат со +10 поени, ама јбг тоа е тоа не за џабе се вика where amazing hаppens, btw се глеаме догодина се надевам со подобрен состав и поправки на овие катастрофални грешки!! :toe:

абе како шо реков 30 пати ОКС - Мајами финале.

--- надополнето ---

btw

Chosen_One_VS_Big_3.gif

Добра утакмица, се очекуваше да тепаат Мајами и да ја завршат серијата. Очекувам да играат против Чикаго.
ПС НБА дресови има ли по Скопјето?

Честито победа и титула на Мајами.

Иако сум фан на Лејкерс, мора да признаам дека ме насмеа сликава :)

13092955.jpg

Атланта - Чикаго 73:93 (2-4)

Џонсон 19п. - Бузер 23п.

Back
На врв Bottom