NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
И уште еднаш, ете ти го Вест. Заминав јас да спијам, дур не ми се тупнал Марли со некоја песна. Нека им е честито.

Оклахома каква утакмица била мора да се бара торент негде

Од 98 поени, 83 за биг трио ... Колку и да не им се допаѓа на некој тука и било каде, навистина добро играат.

Триото стварно им се погоди :)

И уште еднаш, ете ти го Вест. Заминав јас да спијам, дур не ми се тупнал Марли со некоја песна. Нека им е честито.

Benvenuto a Miami !!! :)

Тврда утакмица, после промашуњета у последна четвртина знаев дека ќе ги изгубат продолженијата, немоеш да чекаш еден Делонте Вест да ти решава утакмица, утакмицава вчера ја изгуби Док и никој друг !

Lele sto se desavalo nokeska u Memfis!!!
3 prodolzetoci,Westbrook 2 pati imal sut za pobeda ama niso,kako moze on da prevzema takva odgovornost a ne Durant,i na kraj pak u prodolzetokot ja resi Durant!!!

Голема победа за Мајами.Мораме да ги добиеме и во среда, мислам дека ќе има директен пренос на СпортКлуб :)

Честитки за Мајами.
Не гледав, па не планирам да дискутирам:)
Бостон кога и да не ги гледам, мора да изгубат... се мислам дали вреди да ги гледам во Среда :)

Честитки за Мајами.
Не гледав, па не планирам да дискутирам:)
Бостон кога и да не ги гледам, мора да изгубат... се мислам дали вреди да ги гледам во Среда :)

Ако не ги гледаш, I'll hunt you down...

Па кој маратон беше воа,од 1 до 7:45 наутро,со вкупно 20 минути екстра време за игра,првите 5 минути беа во " TD GARDEN во BOSTON ",
а другите 3 продолженија или 15 минути беа во " FedExForum во MEMPHIS ",не беше ваа утакмица за луѓе со слабо срце,ја преживеав некако.
Која вонсериска утакмица,или цела вечер,од почеток беше вонсериска,а и во двете драми или инфракт утакмици славеа гостите,едноставно
ваа лига или " NBA " ,нема граници никакви,ама баш никакви,што ли ни престои за гледање нејќум ни да помислам,или утамица по утакмица.

Кој најде торент за Оклахома од ноќеска нека пушта. Урнебес било тоа таму :):)
Честито до Мајами, скоро во финале се.

Кој најде торент за Оклахома од ноќеска нека пушта. Урнебес било тоа таму :):)
Честито до Мајами, скоро во финале се.
имат на замунда ако имаш акаунт -3.57 GB е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom