NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
^ bullshit... Грифин го нема во третата петорка, а Вестбрук е пред Пол во втората. И ЛОЛ Коби пак пред Вејд

I mene mi e cudno sto Kobi e vo prva petorka,Wade mnogu poveke go zasluzi toa mesto godinava!

Ke ima vecer na tv Memfis-Oklahoma?

нема што да те чуди, 95% од тренерите доколку им е понудено да го имат вејд или коби во екипата, би го избрале вториот ; )

Ако гледа некој еве стрим... ако најде некој поубав уште поубаво... нека постира :)
Него германцине даваат фри да се гледа преку лига пас али кај да им најдам германска ип адреса :)

Ах да и ги мразам американциве што у реклами идат реклами за јадења :)

Ако гледа некој еве стрим... ако најде некој поубав уште поубаво... нека постира :)
Него германцине даваат фри да се гледа преку лига пас али кај да им најдам германска ип адреса :)

Ах да и ги мразам американциве што у реклами идат реклами за јадења :)

со тимска игра повторно можиме да го потопиме мајами само напред:pehar:

Менфис од -10 на полувреме ,влегува со +4 во последната четвртина.Интересна ќе е до крај,мора да се догледа..:))
пс:Дурант катастрофа е,да видиме дали ќе смени нешто на крајот..:))

--- надополнето ---

End 95-83. :))
51-29 во второ полувреме :)))

Durant 11 poena samo,ete zasto izgubile Thunders,sepak mislam deka ke pobedat vo majstorkata!

Значи во полуфиналињава има од сите резултати
Далас - Лејкерс 4-0
Мајами - Бостон 4-1
Чикаго - Атланта 4-2
Мемфис - Оклахома....ќе биде 4-3 за некого :)

Дај овие мемфис нека завршат побргу ми се гледа баскет асален, Далас мора да игра финале оти само они имаат каква таква шанса да ги тепаат Мајами.

Кој кур му е на овие од телевизиите незнам.. 1 утакмица неделно даваат. А за митинзи и за партии по цели денови.
Утре ќе ја даваат Мемфис-Оклахома на МТВ1 ? СпортКлуб ??
:smir:

Кој кур му е на овие од телевизиите незнам.. 1 утакмица неделно даваат. А за митинзи и за партии по цели денови.
Утре ќе ја даваат Мемфис-Оклахома на МТВ1 ? СпортКлуб ??
:smir:

До големото финале пакетот им е 12 утакмице, 2 или 3 до сега колку даваа, ги чуваат за конферециските финалиња, така рече коментаторот пред некој ден !

Иначе вчера како изиграле Мемфис у второ невероватно нешто, не изиграл слабо Дурант туку Тони мадафакинг Ален му ја изеде душата !! Да го зачуваше Бостон типов сега ќе го гледавме ЛБЏ како плаче на слике !!!

Страшно добар дефанзивец, плус Шејн Батие ако го додадемо одлични се дефанзивно Мемфис, Зек Рендолф се здиве и незнам до кај е повредата на Руди Геј, дали би игал ако се пласираат понатамо ??

Одличен тим, одличен !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom