NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Е оки штом те бендиса постот, еве и уште неколку слики, да разбиеме монотонија до утре во Бостон ! Ветувам овие се последни :)

jerry-buss-girl.jpg

0.jpg

jerry-buss.jpg

jerry-buss-paula-abdul-magic-johnson-snoop-dogg-full_getty-72291830mc018_dr_jerry_buss_5_04_46_pm.jpg

jerry-buss.jpg

Девојката од десно ќе ја женам :)
jerry-buss-girls.jpg
Cto bi rekol ALI G RESPECT!!! nemam zborovi cto da kazam,Snoop e tuka,ALL biznis:),jas licno mislev za nesto vaka da bide MARK CUBAN,edeinstveniot gazda cto go postuvam,ama orelcevo HUGH HEFNER,
ako jas i ti bi bile zaedno za BOSTON,toa bi bilo gazenje, covek koj razbira NBA,sekoj post na mesto,strasno poznavanje na NBA RESPECT,L.A.ako ides nekogas vo VELES odma pisuvaj,nemoj da zaboravas
za voa,eden muabet za dusa partali da napravime za NBA:),i atanase L.J.si go postuvam,dete koe sledi NBA,bes nervoza L.J.vo BOSTON,i toa e prsten:).

оф топик-
Добро бе од толку П*чкетине снуп дог го забележа :)

пак ли бе Лакерсиве и Бостон...
мој Далас одамна го нема, па би сакал ако е можно Орландо да земе, иако типуем на Коби and co.

За вечер кажаја дали ке ги дават бостон-орландо на МТВ?

ako jas i ti bi bile zaedno za BOSTON,toa bi bilo gazenje, covek koj razbira NBA,sekoj post na mesto,strasno poznavanje na NBA RESPECT,L.A.ako ides nekogas vo VELES odma pisuvaj,nemoj da zaboravas
za voa,eden muabet za dusa partali da napravime za NBA:)

Фала за фините зборови. Татко ми беше луд по екипата на Меџик Џонсон, па кога подпораснав знаев од време на време да пуштам малку "Showtime era" баскет од колекцијата на стариот (тоа ме научи да ја гледам кошарката како што ја гледам) , па и јас некако наследно-природно почнав да навивам за Лејкерс од мали нозе , иако прва симпатија ми беше ЕмЏеј (на кој не му беше?) :) Еве се трудам колку можам да придонесам за квалитетна дискусија на овие форуми. А ако доаѓам Велес, ќе ти се јавам, ветувам.

П.С На МТВ сигурно ќе ја даваат Феникс - Лејкерс, Недела кон Понеделник во 2:30. А за вечер немам ништо видено, ама познавајќи ги МТВ тоа не мора да значи многу.

Нема да има пренос !

--- надополнето ---

EDIT ___>>> Ќе има пуштајте : ) ) мтв1

Се заебаваш ти излеа ЧД

--- надополнето ---

Заминаф да гледам :)

UTRE od 2:30 PHOENIX-LAKERS GAME 3,ke ima li i tuka cistka ke vidime utre na TNT!!!

BOSTON-ORLANDO 94-71,nikoj ne se vratil od 3-0,jasno,nema zbor tuka,
RONDO,RONDO,ili RAJON MVP,DO YOU NORMAL MAN,kako mu ja ukrade
na Williams,"OoOoO MaMa"kakov playoffs igra,tesko na FISHER ke go
rasplace.DEFFENS WoW,po dobra odbrana i da ne sum gledal,OFFENS
WoW,kolektiv,uzivanje,ili PERFEKCIJA za DUSA,uste edna vo PONEDELNIK
da icistime i spremni za golemoto NBA FINALE,!!!!!!!! BEAT the L.A.!!!!!!!!!

BOSTON-ORLANDO 94-71,nikoj ne se vratil od 3-0,jasno,nema zbor tuka,
RONDO,RONDO,ili RAJON MVP,DO YOU NORMAL MAN,kako mu ja ukrade
na Williams,"OoOoO MaMa"kakov playoffs igra,tesko na FISHER ke go
rasplace.DEFFENS WoW,po dobra odbrana i da ne sum gledal,OFFENS
WoW,kolektiv,uzivanje,ili PERFEKCIJA za DUSA,uste edna vo PONEDELNIK
da icistime i spremni za golemoto NBA FINALE,!!!!!!!! BEAT the L.A.!!!!!!!!!

полека, ЛА се такозвани шампиони... али надевај се на фер борба од кај вас сето друго ќе остане на Коби и компанија...
осеќам у петок ќе почне големото финале,после брза метла на овие "изгубените" од најдобрите 4 :pos2:

Значи пак ќе си гледаме финале Бостон-ЛАЛ.Се надевам оваа година дека Бостон ќе слави.

Газење и само газење над Меџикси.....`Ооооо Мама` како шо вика оки мен, едноставно Рондо беше неуништлив до сега ! Да продолжи вака до крај капа му свалам на зверот, пола му е свалена до сега : ) )

--- надополнето ---

Значи пак ќе си гледаме финале Бостон-ЛАЛ.Се надевам оваа година дека Бостон ќе слави.

Епа Бостон славеше во 2008 во финалето со ЛА....

Гледав до почеток на 2ра кога Рондо му ја украде на Вилијамс на неопислив начин и више немаше сврха да се гледа :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom