NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
сеуште си стојам на тезата дека оваа година Орландо има шампионски тим, може и од ЛА Лакерси подобар... али ќе видиме со Коби никогаш не се знае и не го задевај, ќе се изгориш :pipi:
само да прашам ако играат Орландо - ЛА финале ЛА има предност на домашен терен нели?
Мислам дека Орландо би имал предност поради подобриот скор во регуларната сезона!

Не се глеа меѓусебен скор туку цел регуларен дел:smir:.

Доколку финалето е ЛАЛ: Меџик предност има Орландо поради подобриот пласман во регуларниот дел.ЛАЛ имаше подобар пласнам но на крај кога реши да го одмара Коби со 3-4 порази во серија Орландо изби на втората позиција во севкупниот пласман а ЛАЛ беа трети...

конечно Картер на Тв, ќе ми прснат очиве од овие стримови :)

Па им го нема Кралот Рондо упс, мислев Кралот Џејмс више :pos: . И ја едвај чекам да го видам Винсанити у плеј оф-ов. Орландо ми се фаворити, пошо моиве не влегоја :(

Па им го нема Кралот Рондо упс, мислев Кралот Џејмс више :pos: . И ја едвај чекам да го видам Винсанити у плеј оф-ов. Орландо ми се фаворити, пошо моиве не влегоја :(

вечерва немој да се изненадите доколку видите дуел меѓу Картер и Гарнет, без разлика што играат на различни позиции овие двајца секогаш си се чувале еден со друг, но сега овде е Хауард па така да тој и Гарнет би било поинтересно и пореално, а Винс и Пол ќе се "јадат" :)

Најинтересен дуел според мене ќе е Нелсон vs Рондо. Или како oki_man шо би рекол "OoOoO MaMa" :motor:

абе највеќе ме фаќа страв од овој Ален да не се распуца...

Зверки се Бостон има чистка на им направат на Орландо :)
Браво!!!

Толку и од Орландо, ќе завршат како Кливленд, божем беа непобедливи ама Бостон е Бостон, единствен конкурент на Лејкерси за шамионскиот прстен :toe:

Честитки Бостон, Орландо ја изгуби предноста на домашен терен. 6 дена одмор не му дојде баш најдобро на Орландо.

абе највеќе ме фаќа страв од овој Ален да не се распуца...
И тоа што викаш :tv:

Него Хауард ептен слабо,уствари не беше он толку слаб,колку што беше добра одбрана на него.

Очекувам да ги згазиме 4-1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom