NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
уште една причина да се навива за Орладно :vozbud: Леле го обожавам чоекот. Уште од мал ми е идол :kesa:

ѕвер е ѕвер е, И ако орландо ни се ривали ама пак ги почитувам као и секој друг тим.

Сега го гледам натпреварот Бостон и Кливленд,Перкинс ама забивање беше гледајте recap и се ќе ви стане јасно,инаку добра игра од Рондо!! Бостон води 12:21 па ќе видиме како ќе се одвива натпреварот натаму!!

Мо ги утепа Селтикси у 4-та, многу простор му даваат еј. Кавалирси играат агресивно тајт дифенс, а селтикси го оставаат Мо сам со 15 секунди време да размисли дал да шутне или. Вака ако продужат не им бега пораз

едит- На крај и убедлива победа на Лебронси. Катастрофа игра на Селтикси и мизерни 16 % реализација во последната четвртина или 21 % во второто полувреме, после фантастичните 60 % во првото полувреме.

Падна играта на Рондо, падна и целиот тим на Селтикси

Имам забележано многу тимови го потценуваат Мо. Или па мора дабл тим да играат на Леброн па затоа Мо добива толку простор за игра. Мо ти е ол стар играч, еден од најдобрите поинт гарди во лигата и страшно добар шутер. Голема грешка е тоа што му даваат премногу простор за игра.

Као и обично овие моиве, убиваат фирст халф, секнд халф паднат на нула :СС:uvo:

сме извадиле гз во четврта, Мо звер им ебал мамата

Cleveland+Cavaliers+v+Boston+Celtics+gxZ4Wa_FcVwl.jpg

колкав вол е :pos2:

Cleveland+Cavaliers+v+Boston+Celtics+lxAyFy8XTBSl.jpg

Cleveland+Cavaliers+v+Boston+Celtics+vFxRoAiPAj0l.jpg

Cleveland+Cavaliers+v+Boston+Celtics+hrr_ydcRsJ9l.jpg

Cleveland+Cavaliers+v+Boston+Celtics+HPhL7esf8E5l.jpg

Cleveland+Cavaliers+v+Boston+Celtics+ZRMCrnkd0H3l.jpg

Cleveland+Cavaliers+v+Boston+Celtics+A0ltq_DrNMLl.jpg

хахааааааааа :vozbud: :drk:

Cleveland+Cavaliers+v+Boston+Celtics+mIy_tCbqKyLl.jpg

Cleveland+Cavaliers+v+Boston+Celtics+642nY4M6Ks3l.jpg

вечер со Торонто нагости

5 победи у серија, денес имаме тешко гостување кај Атланта али се надевам на продолжување на серијата.Кмон МАВС :vozbud:

И моиве РНХ гледам во добра серија се (won 4) се надевам и Клиперс ќе ги мачкаат вечерва :vozbud:

Powe игра за Кливленд ... Со Шек, Варежао, Џејмисон, Хиксон, Поу дефинитвно се многу моќни ...

Вауууу, каков кам-бек на Далас :) Губеа 14 у последна четвртина, се вратија и победија у продолженија.Кид каков монстерски трипл дабл вауу, 19 поени, 17 асистенции, 16 скока :vozbud::vozbud:Дирк како и обично, 37 :toe: Six in a row :vozbud:

п.с Ако може некој било каква информација да ми најде за Дампиер, Батлер, Томас кога се враќаат, ќе му бидам многу благодарен.:)

п.с Ако може некој било каква информација да ми најде за Дампиер, Батлер, Томас кога се враќаат, ќе му бидам многу благодарен.:)

Дампиер има скршен прст ќе одсуствува месец дена, но повредата ја зарабо на 15-ти, значи уште 15-20 дена ќе биде одсутен.
Батлер има грип, ништо опасно ќе се врати за неколку дена.
Томас не е повреден, одсутен е поради персонални причини, и он треба да биде у строј за брзо време

Dallas dokaza i pokaza cuda postojat,ooo Kidd oooo Dirk!!!

Powe игра за Кливленд ... Со Шек, Варежао, Џејмисон, Хиксон, Поу дефинитвно се многу моќни ...

Вауууу, каков кам-бек на Далас :) Губеа 14 у последна четвртина, се вратија и победија у продолженија.Кид каков монстерски трипл дабл вауу, 19 поени, 17 асистенции, 16 скока :vozbud::vozbud:Дирк како и обично, 37 :toe: Six in a row :vozbud:

Kakva luda vecer na Dallas,se e kazano od tebe,Portland i taa vo prodlozenie,
D-Rose,so 33poena vo nego,ja vrtev samo po nekoja sekunda i Toronto so Cavsi, vo prodolzenie bes Bosh i Shag,LeBron so 36 poena do "W",Denver so Detroit isto dobra utakmica,ja prekina serijata porazi Denver od Detroit,
od 1 March 2006,R. Hamilton 20 poena i Stuckey 19 poena,a Denver standard dobri C.Billups so 25 poena i Carmelo 24 poena,Memphis so Charlotte,triler uste edna vrtev i tamu po malku,za 6 poraz ne Memphis
doma,kaj gostite kako sekogas od koga dojde do sega cverostina,
Stephen Jackson so 32 poena,toa e od mene,celosno vnimanie Dallas i
Chicago,2 od 5 te ludila za vecerva,toa bea WoWWWW.

Дампиер има скршен прст ќе одсуствува месец дена, но повредата ја зарабо на 15-ти, значи уште 15-20 дена ќе биде одсутен.
Батлер има грип, ништо опасно ќе се врати за неколку дена.
Томас не е повреден, одсутен е поради персонални причини, и он треба да биде у строј за брзо време
Благодарам многу.
п.с Уште не ми се верува што направија ... Браво за МАВС, следни Њу Орлеанс.

Не скинаа Кливленд посебно со серијата тројки која им овозможи водство и победа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom