NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо посебно во првата серија во забивањето... си го ладат овие :wink:

Јас да сум малку повисок ќе забивам како нив :)

Нејт Робинсон повторно победник во забивање... ништо посебно оваа година, обични забивања, без некои посебни атракции :toe:

Ауу подосаден натпревар во забивање немало до сега, првата рунда не ја ни глеав, сеа се прибрав дома, а брзав за да ги фатим забивањата. :tapp:

Нејт Робиносн 3ти пат:toe::toe:
Се на се слаби закуцувања освен на Дерозен во првата серија со асистенцијата и претпоследното на Робинсон.

DeRozan ke pobedi ke si vidite ! I go postuem de4kioto !:helou:

Glasajte na www.nba.com ! Za Nate ili DeR !

Nate pobedi za eden procent 51% - 50%

51% - 49%
Него последното забивање му беше добро на Нејт, али у гобала тапа, веќе се е видено, иновации тиња :))).
Нема веќе палење како порано кога куцаа Картер и Коби.

Dobro de zgresiv ! Luge sme greski pravime HAPPY SUM RADI PIERCE ! NE ZAMERUVAJTE PRAVO SAMO TOA CEKATE COVEK DA ZGRESI MAJKE MU !

ТАПААААААААА........Шоубаво ќе си пропуштев ама не дигна.

најдобро забивање синоќа имаше DeRozan иако финалната серија Nate беше подобар...како и да е,синоќа според мене не беше некоја фасцинантна вечер,ништо посебно...баш мислев добар спектакл ќе биде во Далас на чело со стадионот али ај се надевам вечер ќе се извадат...

Не дека очекував дека ке биде екстра,ама и не очекував дека волку мизерно да биде..

Шенон Браун WTF?? :pos2: Скока многу,но не е за на натпревар у забивање..

Џералд Волис OMG :pos2: Па и ја куцам така ко он што куца,да идам и ја на SDC ??? :tapp:

Демар Дерозан..Мислев дека ке тепа овој момак,има потенцијал но ете не напраи нешто спешл..

Нејт Робинсон : Тоа последното куцање беше доста добро :wink:
Ова беше негова 3та победа .Изјави дека веке нема да учествува на натпреварот во забивање..Арно му текна :)

Вечер ке се игра на стадионот на Далас,во одсуство на многу играчи само ради атмосферата на стадионот би глеал.

за крај.
5 најлоши куцања на SDC..all time :)

Па дефинитивно на снимкава фали петминутниот обид (па можеби и повеќе) на Нејт Робинсон од пред три години... и кога едвај успеа да го направи она што го имаше замислено... дури и победи на натпреварот, што беше крајно идиотски од страна на жирито.

Dobro de zgresiv ! Luge sme greski pravime HAPPY SUM RADI PIERCE ! NE ZAMERUVAJTE PRAVO SAMO TOA CEKATE COVEK DA ZGRESI MAJKE MU !
Брат омилен ти е Пирс или за Бостон си ептен???
Иначе мене следнава недела треба да ми стигне дрес од него од Сад,едвај чекам да дојде :))))

Брат омилен ти е Пирс или за Бостон си ептен???
Иначе мене следнава недела треба да ми стигне дрес од него од Сад,едвај чекам да дојде :))))

И двете ^^

И прати слика од дресот јас ќе си нарачувам тренерки :)од Канада поточно од Торонто еден другар ќе ми ги донесе уше 2-3 месеца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom