Ah cto igraci ni otidoa od INDIANA,a sega drmaat vo svoite timovi,S.Jackson,mnogu se!
Судиите катастрофа на Далас и Сан Антонио. Бенет Салваторе е еден од најлошите судии во NBA. Плус до него го имаше Тони Брадерс - катастрофа.
Еве го Бенет како му дава техничка на Ајверсон, затоа што ја стишил атмосферата во салата :S
P.S Еве видео од одбраната на Артест од вчерашниот натпревар.
Ima mnogu nearni sudii,kakvi gluposti se sudat,sto mu sudea na DENVER,
gi otepaa,kaj niv e toa sto kompenziraat,sudi za ednite pa posle bes veza,
ako se domakini pa niv ke im dosudi a nema veza,gledav emisija na NBA TV,
samo za sudiski greski,ali RON RON e CVER da potsetam igrase vo INDIANA.
Оваа сезона Феникс најслаби бројки има против Портланд, мислам под 100 поена во просек, друго, Портланд е трет во лигата и прв во западот во одбрана според противничкиот процент на шут, потоа, после олстарот, феникс е најжешкиот тим, ама и Портланд е во топ 5 после паузата, и најважно, Блејзерс се навикнати да играат во некомплетен состав, така е цела сезона и најмногу заради одличниот коуч Нејт Мекмилан, затоа не треба да е преголемо изненадувањето. Како и да е, мислам дека серијава ќе има најмалку 6 натпревари
Jas mislam deka ke ima 7 utakmici,sega 2 va ke ja tepa,SUNS,edna ke zemat
vo PORTLAND,se vrakaat doma vo Arizona,3-2,PORTLAND 3-3 i doma 7 vo SUNS,sega oti site utakmici odat na nacinalnite TV TNT,ESPN,site komentatori gi smetaa,vo tesniot krug NATE McMILLAN,za trener na godinata,tuka e i toa kako zasluzeno Scott Brooks za mene trener na godinata,ednas so L.A.analiziravme,ako ti teknuva,i sekako tuka e i
Scott Skiles cto napravi so MILWAUKEE,strasna rabota eden odniv e koj
e ke vidime naskoro,I LOVE THIS GAME!!!
VECER LeBron i Rose i naj klucna utakmica na sezonata na UTAH,Melo i Deron,perfekcija za DUSA,vecer.