- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.646
- Поени од реакции
- 10.402
Ќе го јадат со 20+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

, provociraat, no imaat pravo , imaat golemo iskustvo. Od druga strana tuka e James, sto e zivotinja i nema koj da go vardi, i normalno i Wade, a vecerva i pomos ke im dade Bosh. Taka da nekako mi e pointeresna so pojke atrakcii ovaa serija...Веројатно кога ќе се пензионира Данкан сан антонио ќе ми стани посимпатична екипа..вака многу одвратни се па и плус онај горилата Џексон и тренерот Попович неподносливи се...дајте да гледаме класико во финале Мајами-Оклахома![]()

Од сите Данкан и Попот ти се неподносливи? А тоа што викаш дека Мајами-Оклахома е класико доволно говори за твоето познавање на НБА.Веројатно кога ќе се пензионира Данкан сан антонио ќе ми стани посимпатична екипа..вака многу одвратни се па и плус онај горилата Џексон и тренерот Попович неподносливи се...дајте да гледаме класико во финале Мајами-Оклахома![]()
Ваљда лотаријаво случај на финале оклахома- мајами , кој ќе ја има предноста на домашен терен ? дека беа со ист скор во сезоната и 1-1 во меѓуебните. ми се чини дека прочитав негде дека оклахома ќе има предност.

Од сите Данкан и Попот ти се неподносливи? А тоа што викаш дека Мајами-Оклахома е класико доволно говори за твоето познавање на НБА.
..за овие ... од Спарс тоа е само вкус