NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Еве ги тие фаул-кош ситуаци на Леброн, секогаш кога е на контра.

Тој е препознатлив по тие кошеви. Прво што мисли е како да изнуди фаул... второ како да даде кош. И ако забележивте... Амаре даде кош, Дејвис исто така... во 2-3 напади не беше прва опција Мело и има резултат. Сега фали и 3ка на Новак... и барем изедначени да се влезе во 4та четвртина!

Ги гледа ли некој Индијана луѓе колку биле сироти овие ,чудо едно,јас мислев метла ќе им направат на Орландо овие дома не можат да поведат у две утакмици.

gleda gleda............namesto da dominiraat pod kosov Indiana, west i hibbert se zagreovi......odbranava kaj Indiana e losa........a i nema koj da postigne trojka.........kaj Orlando pak, bez Howard igraat odlicno, moze i podobro (on da beshe ke se ligaveshe samo i se okolu nego ke se vrteshe) vaka so sutce za 3 gi ubivaaaat............tuka ne mozat da pariraat Indiana

a i Orlando se dosta rastrcani..........Baby Davis e car, ako e so kilaza !

istite problemi kaj Indiana od minatava utakmica...............

ova ke ispadne mnogu interesen duel........a demek bez Howard orlando bea otpisani

тоа е тоа, Мело не може сам, еден брејк на гостински терен и завршена работа

Индијана по се изгледа ќе изедначи

тоа е тоа, Мело не може сам, еден брејк на гостински терен и завршена работа

Индијана по се изгледа ќе изедначи

ama gi zaebavte ovie fanovive od LA( a oni pa site se sobraa tuka u 7pm a ja se cudam oti tolku gi sakaat NY ?!)........oni cela vecer cekaat Lebron da izgubi i da se praat Skip Bayless na kajgana :pos: so muabetite clutch ova ona.....Lebron prsten oti nemal ne go bivalo................lentata da vrti...........ESPN na makedonski :pos:

Ау, Џејмс го уништи Мело у второ, не му даде да дише.

Aјмо
thunder.gif

истото беше и лани бостон-њу јорк
само преку еден играч одеа поените, е небива така
неможе 100 коша да дадеш

12ти пораз у низа за Никс (во плејоф)

Честитки за победата на Мајами... Малку на сила ама победа си е победа.... Сите четвртини Мајами ги добиваше со поднослива разлика за Њу Јорк ама на крајот тоа се покажа како повеќе од доволно.

Индијана се присвестила... и денеска ја оправдува улогата на фаворит!

Како шутира Мерион :pos:

ama gi zaebavte ovie fanovive od LA( a oni pa site se sobraa tuka u 7pm a ja se cudam oti tolku gi sakaat NY ?!)........oni cela vecer cekaat Lebron da izgubi i da se praat Skip Bayless na kajgana :pos: so muabetite clutch ova ona.....Lebron prsten oti nemal ne go bivalo................lentata da vrti...........ESPN na makedonski :pos:
И повторно Лејкерс и фановите се спомнуваат. На мочање кога одиш ги спомнуваш Лејкерс и фановите?

Далас ама ич немет среќа годинешниов плејоф,

kako gi unistija sudiive Dallas..............ova OKC odbrana nemaat veza.........samo slobodni so znaat da pucaat........a gi cepnat sudive licna svirat na nikakov kontakt...... .......na Terry na 2.6 do istek na napad, od aut mu sudat u borba za topka faul poslednava minuta............BRAVO !!!!!!

prvive 2 utakmici ne zasluzija OKC da tepaat.........kaj Dallas beshe vinata u prvata, ovaa se vratija od -16 i sudiite ja prevzedoa sudbinata vo svoi race.............
--- надополнето: May 1, 2012 4:58 AM ---
И повторно Лејкерс и фановите се спомнуваат. На мочање кога одиш ги спомнуваш Лејкерс и фановите?

DRUZE, ovaa e prva klasa hartija !!!!!!!!.........mnoooooogu fina (y) ...........klinicki testirana, ama mnogu se trosi brgu !!!!!!!!

najdobri ceni tuka
http://www.piehole.net/sports-toilet-paper.html

sportal_entry.jpg

Амари удрил во зид во соблекувалната и си ја исекол раката и можи да ја пропушти цела серија... :pos::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom