H
HoT IcE
Гостин
За мене Браун досега се покажа како голем фејл, се надевам дека грешам, но Лејкерси многу слабо играа во регуларната сезона.Ебанкс исто има потенцијал само колку ќе му даде шанса браун да видиме
За мене Браун досега се покажа како голем фејл, се надевам дека грешам, но Лејкерси многу слабо играа во регуларната сезона.Ебанкс исто има потенцијал само колку ќе му даде шанса браун да видиме
Не знам што очекуваше покрај Оклахома и Сан Антонио.За мене Браун досега се покажа како голем фејл, се надевам дека грешам, но Лејкерси многу слабо играа во регуларната сезона.
Го слушна интервјуто после утакмица?те го десеттото бананче, па и рекордот на Џабар го сруши кога Елеј се во прашање во плејофот, респекат за Бајнам.
п.с. Andrew Bynum with his 10th block. Ties an NBA playoff record and gives him a triple double in the process.
Па го примети ? Цело време идеше на банани, не му беше битно што друго се дешава кога се бранеа.Го слушна интервјуто после утакмица?
They told me 2 more and I was jumping on everything![]()
Овој стрим е солиденако има некој стрим од бостон атланта нека пушти,неможам да најдам квалитетен![]()