Изгледа јас сум единствениот фан на Индијана во Македонија (можи и пошироко
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
) и она вчера шо го видов вкрај ме изнервира. Сум ги гледал поќе од пола од утакмиците на Индијана оваја сезона и нa ниедна не беа толку мизерни. Уствари мислам дека оваја им е прва да дадат испод 80 поени и баш сега најдоја.
То е то,ваљда премногу импресионирани влегоја,а башка епитет фаворити во плејоф против било кој немале од ко си замина Реџи
малку кривица гледам и во Вогел (кој цела сезона ги води перфектно) Не требаше да му дај толку минутажа на Колисон туку поќе на Хил, со него последните 10тина утакмици газеше Индијана,иако официјално овај се води за втор плејмејкер на тимот,можи треба да се сменат некој работи.
И на шо личеше таа игра во првото,Хиберт да проигрува некој под кош,можи десет напади прокоцкаја овај враце им ги фрлаше. Па две глави е повисок од сите,треба него така да го проигруват.
И во одбрана мизерија,неколку пати сам да остани чоек под кош е катастрофа.
Ипак се надевам дека денот само им беше слаб и ќе се консолидират, барем во 5 утакмици да ги добијат (а мајами и њу јорк нека терат до 7 иако чисто сумњам)
п.с. Ептен ми е криво за D Rose и ако официјално тие се најголеми ривали на Инди, дечкото го гледам како идна најголема звезда и штета ова шо му се дешава