NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Ебанкс исто има потенцијал само колку ќе му даде шанса браун да видиме
За мене Браун досега се покажа како голем фејл, се надевам дека грешам, но Лејкерси многу слабо играа во регуларната сезона.

За мене Браун досега се покажа како голем фејл, се надевам дека грешам, но Лејкерси многу слабо играа во регуларната сезона.
Не знам што очекуваше покрај Оклахома и Сан Антонио.

Регуларниот дел е едно, ова е сасвим друга димензија, не се мачете да прогнозирате.
Инаку Бајнам го делат 2 банани до језив трипл дабл.

10. блок на Бајнам:cuc:

Коби е така се игра прво полувреме едвај 8 поена сега ги растури :cuc:

те го десеттото бананче :), па и рекордот на Џабар го сруши кога Елеј се во прашање во плејофот, респекат за Бајнам.

п.с. Andrew Bynum with his 10th block. Ties an NBA playoff record and gives him a triple double in the process.

Лесна победа на лејкерс рутински бес многу замарање

те го десеттото бананче :), па и рекордот на Џабар го сруши кога Елеј се во прашање во плејофот, респекат за Бајнам.

п.с. Andrew Bynum with his 10th block. Ties an NBA playoff record and gives him a triple double in the process.
Го слушна интервјуто после утакмица?
They told me 2 more and I was jumping on everything :D

И како рече Баркли, МекГи можел да се носи со Бајнам а? :icon_lol:

Бајнам е права животиња... сезонава дефинитивно пред Хауард во секој поглед. (y)

Трејдов Нене за МекГи е најфеил треј сезонава, не дека Нене ќе се носесе со Бајнам, кој без дискусија е најдоминантен центар сезонава, ама пак бе овој МекГи 2 грама мозок нема...

Бајнам:cuc::cuc::cuc::cuc:

Патем по 20 години ова е прв трипл дабл на играч на Лејкерси во плеј оф-от.
Далечната 1991 Меџик Џонсон бил последниот играч со трпл дабл во плеј оф за Лејкерси.

Го слушна интервјуто после утакмица?
They told me 2 more and I was jumping on everything :D
Па го примети ? Цело време идеше на банани, не му беше битно што друго се дешава кога се бранеа. :pos:
Ептен беше очигледно ова и смешно изгледаше, ама и водството му дозволуваше до некаде да иде на статистика тука.

Срамота ќе биде Лејкерс да се мачат против овој Денвер, без Нене не гледам како би се спротиставиле посериозно со оглед дека живи ги јадат под обрачите, треба ептен да се мизерни и Гасол и Бајнам за да овие имаат шанса за победа, а уз пут и Коби, што е тешко остварливо сезонава, бар ова трио покажува здрава константност во тимов.

ако има некој стрим од бостон атланта нека пушти,неможам да најдам квалитетен :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom