NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ако добро го слушнав Милер, процентот на реализација на Бостонци во прво полувреме е 64 %. Damn!

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Незнам што да кажам... Ќе се декларирам како најголем фан на Њу Јорк во Македонија (самопрогласен, како Џејмс што се прогласи за КРАЛ) оваа сезона од 66 меча изгледав околу 60... И со добро и со лошо ги бодрев. Побелев во коса заради нив...!! Ми се случо денеска (веќе вчера) да не ги гледам заради празникот ама последните 20 секунди другар ми вршеше директен пренос на телефон... Незнам што да кажам... ако треба да не ги гледам и да победат ќе ги оставам до крај...!!! Мело си е Мело, СТАТ си е СТАТ.... RISE UP NY....!!!! Треба да пишаме историја оваа година... Прва екипа што се вратила од 0-3...!!!!!
Go NY... Go New York Goooo, Go NY... Go New York Goooo!!!!!!
--- надополнето: 7 мај 2012 во 02:22 ---
И ако некој не му е тешко и најде торент од утакмицата или некој термин да ја гледам на интернет, го молам да ми прати...!!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Незнам што да кажам... Ќе се декларирам како најголем фан на Њу Јорк во Македонија (самопрогласен, како Џејмс што се прогласи за КРАЛ) оваа сезона од 66 меча изгледав околу 60... И со добро и со лошо ги бодрев. Побелев во коса заради нив...!! Ми се случо денеска (веќе вчера) да не ги гледам заради празникот ама последните 20 секунди другар ми вршеше директен пренос на телефон... Незнам што да кажам... ако треба да не ги гледам и да победат ќе ги оставам до крај...!!! Мело си е Мело, СТАТ си е СТАТ.... RISE UP NY....!!!! Треба да пишаме историја оваа година... Прва екипа што се вратила од 0-3...!!!!!
Go NY... Go New York Goooo, Go NY... Go New York Goooo!!!!!!
--- надополнето: 7 мај 2012 во 02:22 ---
И ако некој не му е тешко и најде торент од утакмицата или некој термин да ја гледам на интернет, го молам да ми прати...!!
сам се прогласил Крал :tapp: . додека беше во Кавалирс, фановите на Кливленд го нарекоа Крал

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Атланта играат ли одбрана бре?

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
И да додадам тоа... Читав во коментари незнам уште кој не го изблокирал Мело... На Мело да сменат уште 5 играчи да го чуват нема да можат да му го најдат лекот. За тие разбирачи на НБА и кажуват дека Џејмс не му дал да дише на Мело во последна четвртина и слично... На Пр. последната утакмица Џејмс одмараше цели 8 минути на клупа во трета четвртина а Мело даваше се од себе. И ти иде Џејмс последна четвртина со полна снага нормално е дека полесно ќе му биде да го сопре. Исто така тоа се однесува и за Џејмс, набиената статистика за лоша последна четвртина во плеј оф му е од играњето во Клиперс. Таму сите чекаа само на него, можеби е ѕвер ама не е робот, и тој е од коски и место...

БТВ Џејмс е најдобар играч на денешницата после Коби... Барем според мене Коби оваа година покажа дека сеуште е број еден, ама догодина Џејмс е на прво место, позади него има 2 празни места, и сите други играчи како Дурант, Мело, Вејд итн.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ПОПАРААААААААА

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
Ќе гледаме Мајами - Бостон финале ко што ми изгледа. Првите 2 утакмици беа интересни за гледање ама ептен паднаа Атланта последниве две.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Атланта неспремни вечерва за било какво парирање. Одлични Бостон, пуштам рака.

И греота е играч ко Рондо да е ставан во trade rumours ко шо се деси ова сезона. Играч вреден злато.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.488
Поени од реакции
114.479
И како што ми мириса на мене пак ќе гледаме стара песна како лани, Мајами ќе си пројде лесно бар до конференциско финале, а може и до големото финале, а леброн ќе си дреме у ќош кога ќе треба да се решава утакмица.
Најискрено, фан на Лејкерс сум и Коби го сакам највеќе на светот, ама не го разбирам Леброн. Кој му курац БРЕ, зошто не ја грабне таа ебана топка во последниот напад и зошто не иде до крај или зошто не шутира. Ја воопшто не го мразам него, само се курчам кога ми го прават боље од Коби, е тоа е веќе ептен лош муабет, иначе го поштуем ептен али не го сфаќам зошто е усран.. Нејсе, негов проблем.

Мело изигра страшен натпревар иако можеше многу да ја ебе работата со двете промашени слободни фрлања на крај. Вејд пуцаше слободни полошо и од Шек, а Амари мислам дека у живот не бил понапален, прав ЅВЕР, секоја чест.

П.с. Како му отиде коленото на Берон Дејвис:( Да му се намочам у плеј офот, мислам дека побаксузен никат не бил, милион повреди се исподесија.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 04:52 ---
Како што забележав Лејкерси имаат 4 фаули во првото полувреме!!!! Па како сакаат да добијат утакмица ако имаат само 4 фаули во едно полувреме, одбрана играат или си го дрват? Не ја гледам утакмицава зашто цел компјутер ми е сјебан, све живо и диво ми сецка, и боље, само ќе се нервирам...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
И како што ми мириса на мене пак ќе гледаме стара песна како лани, Мајами ќе си пројде лесно бар до конференциско финале, а може и до големото финале, а леброн ќе си дреме у ќош кога ќе треба да се решава утакмица.
Најискрено, фан на Лејкерс сум и Коби го сакам највеќе на светот, ама не го разбирам Леброн. Кој му курац БРЕ, зошто не ја грабне таа ебана топка во последниот напад и зошто не иде до крај или зошто не шутира. Ја воопшто не го мразам него, само се курчам кога ми го прават боље од Коби, е тоа е веќе ептен лош муабет, иначе го поштуем ептен али не го сфаќам зошто е усран.. Нејсе, негов проблем.

Мело изигра страшен натпревар иако можеше многу да ја ебе работата со двете промашени слободни фрлања на крај. Вејд пуцаше слободни полошо и од Шек, а Амари мислам дека у живот не бил понапален, прав ЅВЕР, секоја чест.

П.с. Како му отиде коленото на Берон Дејвис:( Да му се намочам у плеј офот, мислам дека побаксузен никат не бил, милион повреди се исподесија.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 04:52 ---
Како што забележав Лејкерси имаат 4 фаули во првото полувреме!!!! Па како сакаат да добијат утакмица ако имаат само 4 фаули во едно полувреме, одбрана играат или си го дрват? Не ја гледам утакмицава зашто цел компјутер ми е сјебан, све живо и диво ми сецка, и боље, само ќе се нервирам...
Уживај си ти све ќе си дојде на свое ќе распали коби кога ќе биде најпотребно

M

MrzaRules

Гостин
и така Филаделфија води со 3-1 против Чикаго....

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Шо сакате речите али колку толку судииве имаја можеби не големо али клучно влијание во победава на ЛА .

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Уфф добро е брејк не лејкерс,инаку стварно коби некад знае да претера пет напада по ред кога се крши резултатот ги уништуа.Добро беше удвојуан денеска му играа добра одбрана ама затоа тука беше стив блејк да ја реши утакмицата.И морам да го пофалим џордан хил значи дечково стврно се труди денеска беше солиден направи неколку офанзивни скокови даде 10,15 коша како и да заслужена победа.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 06:17 ---
Шо сакате речите али колку толку судииве имаја можеби не големо али клучно влијание во победава на ЛА .
Зошто?Еданата ситуација беше играње на обруч другата имаше фаул ама и галинари супер одглуми.

L

Löwe

Гостин
I.Q. level = градинка
:cuc: Бравос, немам зборови!
--- надополнето: 7 мај 2012 во 09:26 ---
Судиите ја ебаја минатата утакмица со Денвер во 3та четвртина кога се кршеше резултатот. Прво не досудија чист Goaltending на "блокадата" од МекГи и после очигледна топка за Лејкерс која од Авион се гледаше дека играч од Денвер ја избаци во аут (а све тоа се дешаваше при негатива од само 2 поена на Лејкерс) беше доделена на Денвер.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
ова Дурентчево пак даде кош for the win :) :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom