Milo mi e za Lebron, iako ne sum nekoj ljubitel na kosharka. Gledav samo eden mech od finaleto i ushte eden (lakers vs new york), i ne znam shto se sluchuva vo NBA svetot ama olku hejt ne zasluzhuva Lebron. Koja e prichinata nekoj da mi kazhe? dal nekoja izjava pa vaka ili demek smena tim pa zatoa "mu ste luti"?
Koa dojde u Majami rece nema da osvoime 1, nema da osvoime 2, ne 3, ne 4 i taka do 8kata stigna i rece, ke osvoime 8 tituli, pa mu se prefrli deka disa nekolku golemi legendarni iminja vo kosarkata so nacionot na koj go kaza toa. Lame izjava u sekoj slucaj. I obicno uvek lugjeto imaat hejt koga eden tim vaka se sklapa so trupanje na dzvezdi so cel da se dojde do prsten, samo radi ova go pocituem sega za sega Howard od Orlando, iako epten pederski se ponasa kon negoviot tim i nivniot bivsi trener ali vo eden navrat kaza ja sakam da stanam Kobi, a ne da bidam so Kobi aludirajki na toa deka saka da prerasne vo lider na sampionski tim a ne da otide vo tim so svoj lider i golem igrac.
Inaku titulava im e i poveke od zasluzena, dzabe site masonski zagovori kontra ovoj fakt, falese uste Curry da vleze i da dade 3 trojki, izigraa sampionski, nad Se ona sto go izigraa ostanatite i toa e toa.
Kako i da e poveke ocekuvav od plejofov najmnogu radi Chicago, posle grdata povreda na Rose koja bajagi ke go oddaleci od terenite i prasanje e kako ke igra otkako ke se vrati i dali ke prodolzat negovite problemi so povredi mnogu kisel filing dobiv za ovogodinasniot plejof, pogotovo zasto se ubi cela neizvesnost na istokot.
Moite ocekuvanja bea deka zapadna ekipa ke osvoi sto ne se sluci, OKC gi preceniv, bajagi, i preceniv e slab zbor, rekov pred nekoj den, se osekam ko grev da napraiv so na smetka na SAS so Popovich sakav ovie da vlezat u finale. Ne se dorasnati uste, pravat amaterski greski, i vcera koga namalija na pocetok od vtoro, imaa i napad so 5 negativa i toa kontra, Durant site vidovme na kakov nacin izgubi topka po sto sledea dve 3ki i vo nitu eden moment po istovo oni nemaa vakva sansa za priblizuvanje.
Cestitki do vistinskite fanovi na Majami, cestitki i do fanovite na Lebron, pak ke kazam, nema sto da se spori ovoj uspeh na Majami, si ja naucija lekcijata od lani, pogotovo Spoelstra, iako stavot za nego nikad nema da go promenam mame mu ebam indijansko, kakvi se iminja nemaat sampionski trofej, pokahontasov osvoi.
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 14:53 ---
Не би рекол
, Коби и по 5 освоени прстени има свои хејтери, хејт ко хејт, никад нема да умре, ни по 1 ни по 2 ни по 3 ни по 4 прстени, а богами ни по 5.
Евентуален неуспех наредна година и во годините што следат и бум, here we go again:
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 15:00 ---
Те нема да спамираш со зборот глорихантери сеа, кога се изнакотија ко глувци во виртуелниов свет ... се прашувам зашто ?