NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Milo mi e za Lebron, iako ne sum nekoj ljubitel na kosharka. Gledav samo eden mech od finaleto i ushte eden (lakers vs new york), i ne znam shto se sluchuva vo NBA svetot ama olku hejt ne zasluzhuva Lebron. Koja e prichinata nekoj da mi kazhe? dal nekoja izjava pa vaka ili demek smena tim pa zatoa "mu ste luti"? :)
Нема никаква изјава. Единствено можам да го разберам хејтот од жителите на Кливленд поради тоа што нели Леброн го напушти тимот за да иде во Мајами. Секој друг хејт е чисто хејт ради икс други предрасуди, фрустрации итн. It's about damn time. He is now king WITH a ring.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Трипл Дабл на Кралот , одсега крунисан крал , каков крај на оваа финална серија за него, па и за тимот, во вистинско светло се заврши сето ова од страна на Жешките , со стил , со огромна надмоќ. На многу ќеефски начин се затнаа смрдливите муцки на хејтерите на Леброн . ИН ЈОР ФЕЈС БИЧЕС :P

Се јави Калински од саут Бич.
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 14:34 ---

Еве еден од милионите НОВИ навивачи на Леброн кои му посакуваат се најдобро во СУПЕР БОЛот.

LET THE DICKRIDING BEGIN!!! Ах, се извинувам почнато е веќе па продолжете и понатаму.

H

HoT IcE

Гостин
Позаслужена титула од оваа на Мајами ретко да имало прошливе 5-6 сезони. Газеа цела сезона и на крај заслужено беа крунисани.
Леброн покажа каков играч е, на сите хејтери им го пикна сега, и следната сезона уште појак ќе биде.
Јас како фан на Лејкерси, само се надевам дека Лејкерски ќе направат солиден тим за следната сезона, па Мајами да има рамноправен противник во Финале следната сезона.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.954
Поени од реакции
45.120
Milo mi e za Lebron, iako ne sum nekoj ljubitel na kosharka. Gledav samo eden mech od finaleto i ushte eden (lakers vs new york), i ne znam shto se sluchuva vo NBA svetot ama olku hejt ne zasluzhuva Lebron. Koja e prichinata nekoj da mi kazhe? dal nekoja izjava pa vaka ili demek smena tim pa zatoa "mu ste luti"? :)
Koa dojde u Majami rece nema da osvoime 1, nema da osvoime 2, ne 3, ne 4 i taka do 8kata stigna i rece, ke osvoime 8 tituli, pa mu se prefrli deka disa nekolku golemi legendarni iminja vo kosarkata so nacionot na koj go kaza toa. Lame izjava u sekoj slucaj. I obicno uvek lugjeto imaat hejt koga eden tim vaka se sklapa so trupanje na dzvezdi so cel da se dojde do prsten, samo radi ova go pocituem sega za sega Howard od Orlando, iako epten pederski se ponasa kon negoviot tim i nivniot bivsi trener ali vo eden navrat kaza ja sakam da stanam Kobi, a ne da bidam so Kobi aludirajki na toa deka saka da prerasne vo lider na sampionski tim a ne da otide vo tim so svoj lider i golem igrac.

Inaku titulava im e i poveke od zasluzena, dzabe site masonski zagovori kontra ovoj fakt, falese uste Curry da vleze i da dade 3 trojki, izigraa sampionski, nad Se ona sto go izigraa ostanatite i toa e toa.

Kako i da e poveke ocekuvav od plejofov najmnogu radi Chicago, posle grdata povreda na Rose koja bajagi ke go oddaleci od terenite i prasanje e kako ke igra otkako ke se vrati i dali ke prodolzat negovite problemi so povredi mnogu kisel filing dobiv za ovogodinasniot plejof, pogotovo zasto se ubi cela neizvesnost na istokot.

Moite ocekuvanja bea deka zapadna ekipa ke osvoi sto ne se sluci, OKC gi preceniv, bajagi, i preceniv e slab zbor, rekov pred nekoj den, se osekam ko grev da napraiv so na smetka na SAS so Popovich sakav ovie da vlezat u finale. Ne se dorasnati uste, pravat amaterski greski, i vcera koga namalija na pocetok od vtoro, imaa i napad so 5 negativa i toa kontra, Durant site vidovme na kakov nacin izgubi topka po sto sledea dve 3ki i vo nitu eden moment po istovo oni nemaa vakva sansa za priblizuvanje.

Cestitki do vistinskite fanovi na Majami, cestitki i do fanovite na Lebron, pak ke kazam, nema sto da se spori ovoj uspeh na Majami, si ja naucija lekcijata od lani, pogotovo Spoelstra, iako stavot za nego nikad nema da go promenam mame mu ebam indijansko, kakvi se iminja nemaat sampionski trofej, pokahontasov osvoi.
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 14:53 ---
Хејтерите на Џејмс.
Не би рекол :), Коби и по 5 освоени прстени има свои хејтери, хејт ко хејт, никад нема да умре, ни по 1 ни по 2 ни по 3 ни по 4 прстени, а богами ни по 5.
Евентуален неуспех наредна година и во годините што следат и бум, here we go again:
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 15:00 ---
Те нема да спамираш со зборот глорихантери сеа, кога се изнакотија ко глувци во виртуелниов свет ... се прашувам зашто ? :свиркам:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Во право си ако не освој во следните 2-3 години уште една титула пак хејтан ќе биди, ама барем наредната сезона никој ништо ќе не можи да зуцни. Сега сите ќе се нафрлат на Хауард, Мело па и Дурант.
А Коби има хејтери заради играта која ја практикува и заради фановите кои ги има. Прстените немат никаква врска тука. А и факт е дека Коби никогаш немал ваква плејоф сезона како Леброн годинава.
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 15:08 ---
Те нема да спамираш со зборот глорихантери сеа, кога се изнакотија ко глувци во виртуелниов свет ... се прашувам зашто ? :свиркам:
Па мислам дека повеќето се имат изјаснето дека се фанови на Леброн и го следат кај шо ќе оди и навиват за него а воедно и за тимот. Сеа глупо звучи то ама ако ги прави среќни кој можи да им замери.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.954
Поени од реакции
45.120
Па мислам дека повеќето се имат изјаснето дека се фанови на Леброн и го следат кај шо ќе оди и навиват за него а воедно и за тимот. Сеа глупо звучи то ама ако ги прави среќни кој можи да им замери.
Тоа нели е дефиниција за глорихантер ? Ако не е ок, моја грешка, само мене ондак тоа па дупло полошо ми е од она, глорихантери, а реков и зашто, утре ако игра за Бостон, а задутре за Лејкерс, истите ќе навиваат прво за Бостон потоа и за Лејкерс, што реално е ... нелогично. :)
Се надевам истите ќе си се зацементираат за Мајами па макар и овој ги смени пак клупските бои, шо е многу многу е.

Инаку Леброн ала Новак, ова дека Ноле го пратам цела кариера, менталитетот си го промени, Се што требаше да работи у оваа година беше психата и на тој план има огромен прогрес, со оглед на тимот и неговиот универзален талент ја убеден бев дека кат-тад ќе освои трофеј само не верував дека тоа ќе му го приушти Споелстра.

p.s. За она со Коби, не би рекол, само не е овде местото за да се дискутира за тоа, и он ко и Леброн сега, изиграл лидерски со просек од над 30 поени во плејоф во ситуација кога освоиле титула овие, глупо е и воопшто да се споредува тоа со оглед дека стварно нема смисла да споредуваш двајца емвипија у финална серија кои освоиле шампионски прстен.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ќе се видиме наредната година кога Роуз ке се врати ќе го прати Ле Брон во амбис.
И честитки до Мајами и сите тие ствари многу ме збунија ОКС нема врска.

И го хејтам Ле Брон али факт е дека е новиот подобар од Коби.

Но од Џордан Никат :D

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Ќе се видиме наредната година кога Роуз ке се врати ќе го прати Ле Брон во амбис.
И честитки до Мајами и сите тие ствари многу ме збунија ОКС нема врска.
za Rose ke pocekas use nekoja godina dur da se oporavi

Ф

Фил Ајви

Гостин
pozdrav do Dzoni ekspertot i site drugi koi predviduvaa lagana titula za molnjive hahaha... sega ne vi ostanuva nisto drugo osven da cestitate i da kazete deka e zasluzeno normalno...

kako i da e ova e samo pocetok...

Чудно како преку една вечер фановите на Мајами се удвостручуваат и се утростручуваат.
namerno be... bas samo tebe da te nerviraat...

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Честитки за Мајами ..и за James конечно си доби прстен...
Инаку за мене Бтаиер некако ми беше главна алка у финале ..браво за него ..
Милер ..знаев дека е добар шутер за 3 ама искрено го немав видено у таква серија уште у орландо коо беше ..милсам дека таму почна ..не сум баш сигурен.
И ..да се надоврзам со муабетот за Роуз..слушнав некаде демек и следната цела сезона ке пропуштил..или не сум разбрал точно.?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
И ..да се надоврзам со муабетот за Роуз..слушнав некаде демек и следната цела сезона ке пропуштил..или не сум разбрал точно.?
Така рече Коска ај некој ако е 100% сигурен нека каже сигурно.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
најди го натрапникот на сликата... :icon_lol:
Лево од Леброн, да си ги напика кошаркарските причини в г... :icon_lol:

Честитки за Мајами ..и за James конечно си доби прстен...
Инаку за мене Бтаиер некако ми беше главна алка у финале ..браво за него ..
Милер ..знаев дека е добар шутер за 3 ама искрено го немав видено у таква серија уште у орландо коо беше ..милсам дека таму почна ..не сум баш сигурен.
Мислам дека за плејофот треба да се врати следната сезона.

L

Löwe

Гостин
Чудно како преку една вечер фановите на Мајами се удвостручуваат и се утростручуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom