-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Не верувам дека LeBron ќе носи повеќе од една бурма на раката, ама ај 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мој е глуп еден цело време овдека провоцираш вреѓаш,ако имаш нешто паметно да кажеш ок ако не гитла.
Значи тоа што тебе не ти се допаѓа она што јас го зборувам,незначи дека не е паметно,туку дека ти неможеш да се соочиш со тоа дека судењето на овој меч беше како што треба,дека мајами излезе како победник поради тоа што бостон едноставно немаше сила да го издржи ова темпо.Играа со повредени играчи,Реј веќе скоро цел плејоф игра под инекции и треба да оди на операција,Гарнет го даде својот максимум,Пирс истотака.Рондо изгорен од желбата да играат финале, се загоре и самиот себе на крај,но неможеш да му преречеш заради тоа што никој не ја превзема одговорноста.И самиот Док Риверс сфати дека тука е крајот, и дека неможе да стори ништо во врска со тоа.Ова е супер успех за Бостон,со овој преполовен состав.Е сега има уште една работа,самиот Мајами не е оној истиот од лани,а ни Леброн не е истиот.Одеднаш почна да гаѓа све што треба,еве денес му се приклучи и Вејд,а најзаслужен за победата на Мајами е Бош.Човекот едноставно погоди се што шутна,10/12 и 3/4.Епа поред ова неможе Бостон да бара победа.Првото полувреме бостон беа во водство заради детската игра на Чалмерс и Вејд,пасови ко да фрлаат лубеници.Е подоцна оваа улога ја превзема Рондо,почна да дава лоши пасеви, па се смири после,па пак почна да се глупира и тоа резултираше со дузина изгубени топки,и брзи поени на Мајами во контра.Исто така очајна беше одбраната од пикендрол , и на Леброн во второво полувреме.Едноставно подобри противници беа,сепак зелениве играа два пати по седум утакмици а тоа за нивни години не е малце.И да ме исфрустрира вашето коментирање за судиските одлуки,па ме интересира што мислите за вршењето на нивната работа во второто полувреме,и колку фаули на Гарнет/Пирс не беа досудени за да не се уништи последната четвртина ?
Епа врати се назад и види што реков ја,дека на овја судие таков им критериумот, седим на тоа дека тиа на гарнет пола не беа фаулови.Едноствно таќе си судат не дека некого фаворизираат,и само да знаеш не сум за бостон.Мене не ми сметаш ти туку твојте постови кај што провоцираш или навредуваш одредени членови како у прошлиот пост мене.
Ние можемо до утре да дискутрамо ок ти што викаш не им суделе на пирс и на гарнет тоа е чиста конпнзација така?тоа е повеќе од јасно.Ама у последна четвртина на неколку пати домашниот терен си го направи своето, на неколку пати имаше фаул и кош за мајами што лично ја мислим дека не беа.Значи сите фаули до еден на Гарнет беа заслужени.Чисти ко солза, е сега зависи дали судијата ќе ги свири или не.Доколку се водиш по книга,тоа се фаули.Еве јас те запрашав зошто во второто полувреме не му досудија ниеден на Гарнет , а се мрдаше ко трбушна плесачица при блоковите ? И да ме нервираат луѓе кои што се ограничени во поглед на реалноста(општо говорам, не за тебе),и со таквите треба да се спуштиш на нивно ниво за да сфатат,еве јас главам сечам ако некој го разбра мојот претходен пост,почнувајки од ШвркаГлава па до другиве напалени.Само со неутрален можеш да разговараш на темава,али очигледно некој не ја разбрал поентата на Фан Клуб Бостон ,Мајами итн.
Ние можемо до утре да дискутрамо ок ти што викаш не им суделе на пирс и на гарнет тоа е чиста конпнзација така?тоа е повеќе од јасно.Ама у последна четвртина на неколку пати домашниот терен си го направи своето, на неколку пати имаше фаул и кош за мајами што лично ја мислим дека не беа.
Знам дека тој продужен чекор у нба е дозволен,редовно пратим нба исто и европска,и право да ти кажем баш овја судија сум го запазил,дека нема ист критериум цела утакмица.Едноставно суди како ќе му текне.ВО нба овие фаул кошеви , не се исти како во европа.Се дозволува уште еден чекор понатаму после фаулот.Исто така колку пати беа направени чекори, тоа е чудо невидено,но тоа не се суди таму.Таму е дозволен некој си продолжен чекор.Не е ова европа,и затоа воздржувајте се од вакви излишни коментари,според мене според тебе.Разгледај ја нивната кошарка,простудирај го судењето од цела сезона и ќе сфатиш.Секогаш е фаворизиран домаќинот,секаде ! Денеска тоа не беше случај.