NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Кој сака да направи пари нека ја игра 6тата дека Мајами тепа :icon_lol:

Кој сака да направи пари нека ја игра 6тата дека Мајами тепа :icon_lol:

Губат 100%.Не се психички стабилни плус на Бостон не им се исплати да изгубат дека ќе бидат после уморни за финале зошто се стари

На крајот Ванлок досадниот ќе излези во право - дека Оклахома против Спарси е вистинското финале, пошто кој и да игра од нив против Бостон финале, ќе ги згази.

Сеа некој Бостонџија ќе ми речи истото го велевме и за Мајами-Бостон, шо е во право.

На крајот Ванлок досадниот e во право, Оклахома против Спарси е вистинското финале, пошто кој и да игра од нив против кој и да е од исток, ќе ги згази.
Поправено.

На крајот Ванлок досадниот ќе излези во право - дека Оклахома против Спарси е вистинското финале, пошто кој и да игра од нив против Бостон финале, ќе ги згази.

Сеа некој Бостонџија ќе ми речи истото го велевме и за Мајами-Бостон, шо е во право.
Па и Мајами да игра против Спарси или Оклахома ке го јадат стапот.

прво беше спарс. земаа првите две, одма финале ги одведевте. па мајами. земаа првите две, исто во финале ги ставивте
така да како можете да речете дека мајами/бостон немат шанси против оклахома/сан антонио ????
некој доказ имате ???
самите викавте како тоа лани далас никој не очекуваше од нив нешто повеќе, а ете освоија
никој неможи да предвиди ништо, финале е, све е можно, исто како шо никој неможеше да предвиди дека бостон и оклахома ќе тепат три во низа

Јас предвидував дека Бостон може да направи некое изненадување од ваков тип. Баш со брат ми дискутирав за тоа каква ќе биде оваа скратена сезона... дојдовме до заклучок дека екипите што има искусни играчи ќе бидат многу во предност. И уште нешто да додадам. Последен пат кога имаше локаут САС стана шампион!

^ Во право си спорт е се можи да се случи, ама објективно гледано, мали се шансите Бостон да повтори уште едно големо изненадување ( ако се пласира нормално, јас не ги отпишвам мајами )

Иначе свака част за Гарнет на 36 години да игра онака, 20/10 со над 50% шут има засега во плејофот

Се е можно, нормално. Но сепак извесно е дека следниот шампион ќе дојде од западот.

Представникот од западот, кој и да биде, секако ќе биде поквалитетниот тим во финалето (после правото финале :)).
Мислам дека Оклахома ќе биде тоа, ќе видиме вечер. Како и да е, западот ќе го представува клуб што ќе има или супериорен тим или супериорен тренер со добар, длабок тим (ОКЛ vs SA).

Истокот секако повеќе шанси има со Бостон (добар тренер и искусни играчи кои веќе имаат освоено титула), одколку ако го представува Мајами, тим со осреден и недоволно искусен тренер и тим со тенка клупа, без центар и предводен од еден од најголемите коркачи кога се завршниците на важните средби во прашање.

Некои коментари не можам никако да ги сватам. Ако едните се пласирале во финале другиве ќе ги смачкале, метла ќе направеле. По непредвидлива НБА сезона до сега немало. Секој секого може да победи без пардон.

Некои коментари не можам никако да ги сватам. Ако едните се пласирале во финале другиве ќе ги смачкале, метла ќе направеле. По непредвидлива НБА сезона до сега немало. Секој секого може да победи без пардон.
Тоа докажува неукост и кошаркарско непознавање.

Интересни сте. Пак ја тупите кој кого ке победи, а на крај кога натпреварите ке завршат ке речите само „НБА, секој секого може да победи“

Питу Гули !
Ќе те замолам без навреди кон навивачите на Спарси, не ти е прв пат ова, да си знаеш за друг пат бидејќи ќе бидеш баниран.

Голем мерак ми направија и Тандер и Селтикс, се надевам дека ќе ги добијат следниве утакмици и ќе си играат финале. Мислам дека во пеколот во Оклахома нема да издржат Сан Антонио, иако се преискусен тим сепак очекувајте вечер да гори во Оклахома, напалени до коска ќе бидат Дурентула и компанија.
Според мене многу појака ќе биде шестата утакмица во Бостон, е тоа има да биде права војна, иако сега ја загубија оваа сепак не смеат никако да се отпишат Хит. Јас ќе си бидам за Бостон како и да е.

Али Пирс чоече, колку добар кошаркар е, страшна работа. Ѕвер!!:cuc:

Тоа се оне маалски фудбалски препуцавања од луѓе кој недоволно ја познаваат кошарката и НБА во целина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom