Bobi_kr_palanka
Dwayne The Flash Wade
- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 350
- Поени од реакции
- 150
Кој сака да направи пари нека ја игра 6тата дека Мајами тепа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој сака да направи пари нека ја игра 6тата дека Мајами тепа![]()
Поправено.На крајот Ванлок досадниот e во право, Оклахома против Спарси е вистинското финале, пошто кој и да игра од нив против кој и да е од исток, ќе ги згази.
Па и Мајами да игра против Спарси или Оклахома ке го јадат стапот.На крајот Ванлок досадниот ќе излези во право - дека Оклахома против Спарси е вистинското финале, пошто кој и да игра од нив против Бостон финале, ќе ги згази.
Сеа некој Бостонџија ќе ми речи истото го велевме и за Мајами-Бостон, шо е во право.
Тоа докажува неукост и кошаркарско непознавање.Некои коментари не можам никако да ги сватам. Ако едните се пласирале во финале другиве ќе ги смачкале, метла ќе направеле. По непредвидлива НБА сезона до сега немало. Секој секого може да победи без пардон.
Тоа се оне маалски фудбалски препуцавања од луѓе кој недоволно ја познаваат кошарката и НБА во целина.Некои коментари не можам никако да ги сватам. Ако едните се пласирале во финале другиве ќе ги смачкале, метла ќе направеле. По непредвидлива НБА сезона до сега немало. Секој секого може да победи без пардон.