NBA Фантази I сезона 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Дали фатив да дадам гол у 90та минута или тешко? Драфтот ми е сеедно кога ќе биде ионака сите ми се пповредуваат у текот на сезоната. Оваа година успех ќе ми биде да ми останат сите живи, короната да не ми сотре некој

иначе со Bogota Shutters играм

Ти си веќе во игра. Сите што учествуваа лани се во лигата со исклучок на тие што најавија дека нема да играат годинава.

ќе има рандом генератор за драфт редоследот или како ќе оди?

Дечки лигата ни е фул, драфтот закажан за понеделник во 21:00.

Со среќа нека ни е на сите!!!
Тагувајте утре 10 мин пред драфтот да не заборават луѓе :D

Вака на прв поглед, доста изедначена сезона не чека. Ниту екипа не дели. Не видов ни екипа што би ја отпишал. Сите се тука негде. Ќе зависи од активност и се разбира малку среќичка со повреди.

Имам бајаџи центри, ако е некој заинтересиран Мо Бамба или Ник Вуќевич за добра понуда може да ги добие. Преферирам СФ/ПФ у замената

@Xsago не планирав да играм сезонава, затоа не се пријавив, али се предомислив сега и ќе терам.. а за драфтот како и да е вчера не можев да бидам присутен

@Xsago не планирав да играм сезонава, затоа не се пријавив, али се предомислив сега и ќе терам.. а за драфтот како и да е вчера не можев да бидам присутен

Да ти кажам право доста добар тим ти скоцкал autodraft-от :)

По грешка ми се стисна ПЏ Такер да го извадам, оставете ми го од вејверс, нова година е :D :(

Мислам дека машинерија склопив пак.Неделава 407 до сеа без Морант, Кемба и Џексон.Да се опорават уште некое коло и очекувам јака сезона...
Screenshot_20210107_142414_com.android.chrome.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom