NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
Уште колку екипи фалат ? Кога ке биде драфтот ?

Дечки поради незаинтересираност ја намалив лигата од 20 екипи на 16, а и со 20 мислам дека премногу е, ќе нема доволно квалитетни играчи за пополнување на ростерот..
Засега сме oвие 12( се чека @Harry Callahan , ако се приклучи тој ќе бидеме 13 ќе фалат уште тројца!
Засега сме
-Јас
- @Krk1
- @Nikac_Aerodrom
- @grande-juve
- @Дејмон
- @acereal
- @Xsago
- @раднаскела
- @sangoku
- @ehrlich ( иако уште не го прифатил инвајтот)
- @Кирца
- @dragonsky
и @Enbiola
плус Хари !!

(сега избројав 13, а у лигата сме 12, кој од овие што сте тагнати не добил меил за инвајти ??

Ајде уште тројца, кога ќе се пополни лигата ќе се договориме за драфтот !!

Дечки поради незаинтересираност ја намалив лигата од 20 екипи на 16, а и со 20 мислам дека премногу е, ќе нема доволно квалитетни играчи за пополнување на ростерот..
Засега сме oвие 12( се чека @Harry Callahan , ако се приклучи тој ќе бидеме 13 ќе фалат уште тројца!
Засега сме
-Јас
- @Krk1
- @Nikac_Aerodrom
- @grande-juve
- @Дејмон
- @acereal
- @Xsago
- @раднаскела
- @sangoku
- @ehrlich ( иако уште не го прифатил инвајтот)
- @Кирца
- @dragonsky
и @Enbiola
плус Хари !!

(сега избројав 13, а у лигата сме 12, кој од овие што сте тагнати не добил меил за инвајти ??

Ајде уште тројца, кога ќе се пополни лигата ќе се договориме за драфтот !!
Пиши ме и мене за сигурен, да зборнам после работа со еден другар не е од форумот ама лани игравме двајцата и 90% ќе сака да учествува (ако не е проблем :D )

Иначе некој од овие што редовно прати нба и редовно пишува во темата да не е заинтересиран да игра фантази ?!

@KembaW , @The Procrastinator @Stefan-kobe @Castiel @Мартин * @garthok @Kocka @MiaSanMia @Vanlok :)[DOUBLEPOST=1412603375][/DOUBLEPOST]
Пиши ме и мене за сигурен, да зборнам после работа со еден другар не е од форумот ама лани игравме двајцата и 90% ќе сака да учествува (ако не е проблем :D )

Не е проблем, ако има место ќе поплни он, али сепак предност имаат членовите на форумот... Ако се пополни лигата ќе биде на листа на чекање, бидејќи лани имаше неактивни играчи, тие оваа сезона ќе се бришат и ќе им се одземаат тимовите и ќе се даваат на некој заинтересиран да игра редовно
Затоа ве молим људи ако стварно планирате да бидете акитвни и редовни барајте тим, ако не немојте да фаќате место на некој што сака да игра..
Синистер пиши ми меил у ПП

Јас, дури вчера добив мејл, ама поради тоа што немав време, дури денес ја прифатив поканата.

ИмаТ место? :)

Више ми се јави Кемба од овие што ги поканив, со него е фул, ако има измени прв си на листа за чекање, барам луѓе преку 10 дена и нема никого одеднаш се јавуваат многу људи, извини...

Дечки, со Кемба лигата е полна уште раднаскела и синистер да ги прифатат инвајтите..
Значи тие што сте во лигата може да пишувате предлози за кога највише ви одгавара да биде драфтот, кој ден неделава и во колку саат..
Терминот што ќе биде најбаран ќе биде одбран за лајв драфтот..

Више ми се јави Кемба од овие што ги поканив, со него е фул, ако има измени прв си на листа за чекање, барам луѓе преку 10 дена и нема никого одеднаш се јавуваат многу људи, извини...

Дечки, со Кемба лигата е полна уште раднаскела и синистер да ги прифатат инвајтите..
Значи тие што сте во лигата може да пишувате предлози за кога највише ви одгавара да биде драфтот, кој ден неделава и во колку саат..
Терминот што ќе биде најбаран ќе биде одбран за лајв драфтот..
инвајтот е прифатен, мерси :P

Само да не бидит ко лани да останиме да играме 6 од 20 луѓе ...

Иначе некој од овие што редовно прати нба и редовно пишува во темата да не е заинтересиран да игра фантази ?!

Фала на покана, ама презафатен сум... Гледам сте се собрале тајфа, ајде добра забава да си терате! ;)

Како што гледам има место уште за една екипа...Ајде кој остана што не е влезен нека се приклучи во лигата и да се договориме кога ке го правиме драфтот.Уште 20 дена останаа до почеток на сезона така да има време уште малце али да се знае со време кога ке биде драфтот најубаво.:)

Иначе мислам дека е подобро како лани без конференции поради тоа што може некој да не влезе во плеј-оф со подобар скор од некој во другата конференција.

Како сакате сакате ќе напраем една иста конеференција да бидемо, али мислим дека вака е по забавно..
И пишите кога сакате да биде драфтот ја предлагам недеља, тогаш горе доле сите сме слободни па кажите одприлика кое време, ја мислим најдобро би било околу 19-20 саат
Иначе уште @KembaW остана да го прифати инвајтот, ако не си добил провери у ПП дали си ми пратил точен имеил

Значи овие сме

Јас
@Krk1
@grande-juve
@Xsago
@Nikac_Aerodrom
@acereal
@Дејмон
@раднаскела
@Harry Callahan
@sangoku
@Enbiola
@ehrlich
@dragonsky
@KembaW
@SinisteR.
@Кирца

Ете тагнати сте свите пишите кога ви одвара драфтот да биде сабота или недела, и колку саат, па тој термин што ќе биде најбаран ќе го одберемо или нешто најблиску до тоа !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom