NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
А да прашам, може да се стаам и во друга лига без разлика на тоа што почна сезоната и сл?

Ако лигата не е попунета моеш, ако сакате моемо и мие кајгана 2 да си напраемо, и ти и Рик да не го проспијете драфтот :pos:

Слушам понуди за Рејмонд Фелтон, Џералд Валас, Дејвид Вест и Бен Гордон ...

А на листа на желби ми се Скола и ОЏ Мејо...

Ако лигата не е попунета моеш, ако сакате моемо и мие кајгана 2 да си напраемо, и ти и Рик да не го проспијете драфтот :pos:

Слушам понуди за Рејмонд Фелтон, Џералд Валас, Дејвид Вест и Бен Гордон ...

А на листа на желби ми се Скола и ОЏ Мејо...
Као ми тргнало, и тој ќе го пропуштам :)

Ептен јака прва утакмица имам(барем израмнета е), со Celtics, ме води 7 разлика,јас уште 3 играчи он уште 2 денес.Штета Бајнам што е повреден и мора без него инаку веројатно ќе бев во предност :)
Инаку на трејдинг блок се Робинсон и Џо Џонсон, па ако има заинтересирани бујрум :)

Ептен јака прва утакмица имам(барем израмнета е), со Celtics, ме води 7 разлика,јас уште 3 играчи он уште 2 денес.Штета Бајнам што е повреден и мора без него инаку веројатно ќе бев во предност :)
Инаку на трејдинг блок се Робинсон и Џо Џонсон, па ако има заинтересирани бујрум :)
Tи ли си тој што не ми го дава Лилард:D

Tи ли си тој што не ми го дава Лилард:D
Ни мене не ми го дава :D
Абер немам да ви го дадам Лилард за ситно, ако сакате да го земете ќе треба убаво да си платите :D
Како што очекував, изгубив прво коло,Kyle Lowry ме отвори, 99 поени.

Мене ме отвори Вајб, со 100-ка од Хауард и 99 од Харден :)

Ај да ве прашам тука и така за слична работа се работи.
Јас си направив тимче на Fantasy ама на yahoo . Е сега, ме ставија во лига, ми се појави еден противник и божем чекав веќе 3-4 дена да се изигра натпреварот ама ништо,еве денес ми сменија противник и пак исто.. Јас негде грешам или шо е работава??

Само што ја остварив првата победа со Скопје. :)
Инаку, играчи за замена ако некој сака ми се:
-JaVale McGee
-Elton Brand
-MarShon Brooks

А ми требаат плејмејкер и центари.
Понудете ако ви се допадне некој :)

Најубедливата победа колово, тимот на Seechurn прегазен со резултато 602-387 :love:

Најубедливата победа колово, тимот на Seechurn прегазен со резултато 602-387 :love:
Не е најубедлива, Тим Оклахома има 633 :)
Инаку и јас победив, па сега сум 1-1 скор, а следната ми е против Марли.Е тоа ќе биде интересно :)

Не е најубедлива, Тим Оклахома има 633 :)
Инаку и јас победив, па сега сум 1-1 скор, а следната ми е против Марли.Е тоа ќе биде интересно :)

Да ама неговиот противник 442, мојот 387, во разлика најубедлива зборев :)

Наредно коло спреми се за газење :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom