NBA Fantasy | сезона 2013/14 |

• Креатор на темата Креатор на темата Sledge Hammer
  • Време на започнување Време на започнување
А за нас другите почнува поделбата на пониските места :)
Ах Бајнам што ми направи :)

Плејоф почна а ? Се надевам дека Роуз ќе се врати брзо да можам да се надевам на финале :D

За една утакмица не влегов у главниот плеј оф, да му ебем све, и пред некој ден го остаев Џеф Грин на клупа, тој ос Мајами 46 поена :D

За една утакмица не влегов у главниот плеј оф, да му ебем све, и пред некој ден го остаев Џеф Грин на клупа, тој ос Мајами 46 поена :D
Тое е тоа за малку , ти беше нашиот Дејвид Штерн менаџер на нашата лига , не ти одговараше распоредот еден натпревар имаше помалку од мене . Повеќе среќа наредна сезона со распоред на натпревари . :)

@Sledge Hammer @acereal епски дуел водите :D, ама кој и да победи, во финале го чека пекол :sneaky:
Изгубив јас уште на почеток , барем роуз да се вратеше од него некој поен да видев вака ништо и вучевич се повреди , вебстер 3 утакмици повреден ..

Хех, гледам сте играле Fantasy NBA на ESPN. Ако сте за лига идната сезона рачунајте ме. Имам искуство против американци јас :)

И заврши НБА фантази за сезонава . Супер беше играва , јас победив во плејофот во финалето против http://forum.kajgana.com/members/grande-juve.24742/ , може ќе играме Фантази пак од наредна сезона , а сега ни следува плјеофот во НБА и борба за титулата .

Ќе се прави оваа сезона Кајгана fantasy лига?

Може и ESPN и Yahoo, макар што мислам од искуство дека ESPN е подобро.

Минатата сезона не ја играв кајгана лигава играв со некој амери ги растурив со просечен тим :D ако има лига повторно сезонава сметајте ме (y)

Еве го Дејвид Штерн ( забраев новиов како се вика)!!

Пишите свите на темава што би играле, да знам одприлика за колку души да направам лига, не ко лани, те помалку бевме па неможевмо да ја напунимо лигата, па многу сме биле, све некој вишак итн...

Пишите свите овде и ќе се изброиме и ќе напраем лига, имамо време дур не почне сезоната!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom