NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересна статија има на theringer, за буџет од 15$ да составиш петорка која ќе ги победи ГС.
CmovD4sWgAQDxoQ.jpg

M. Gasol 3$
Aldridge, 5$
Hayward 2$
Wade 3$
Conley 2$

Знаеме дека си за Јута ама Хејвард пред Леброн. молим те :D[DOUBLEPOST=1467837938][/DOUBLEPOST]:angel:
FB_IMG_1467830835789.jpg

Последно уредено:
Крис Пол 5
Ники Батум 1
Руди Геј 1 или Тревор Ариза 1 или Тобијас Херис 1
Леброн Џејмс 7
Стивен Адамс 1

Дефанзивно се јадат, офанзивно можда не, али Крис Пол може да го неутрализира Кари, Ники е исто сосема солиден дефанзивец да се бори со Клеј, Леброн би го залепил на Дрејмонд да не мрдне.
Пичето нека шутира колку сака, свекако у задња четвртина ќе почне да промашува.
Адамс го јаде Заза у било која смисла !!
Можда не би добиле али идемо у 7 утакмице сигурно.
Плус и моиве са свите шутери удвојување на Џејмс или Пол би оставило сам на три еден од Руди или Батум !!

Ако си отиде Вејд ме интересира што ќе биде со Мајами и дали Коцка ќе ги смени дресовите..

Нешто шпекулации за трејд Казнс - Лав...

Вејд близу до потпис со Булс

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Војнаровски:Вејд во Булс
Чим баткава каже готова работа. Аирлиа нека е :)

Rondo, Vejd, Batler, Mirotic,Robin Lopez.
Najlosata shuterska petorka u istorijata na NBA :)
Plus prvive trojca nitu eden ne znae da igra bez topka I da zastane na pozicija I da ceka topka za catch and shoot, I svite trojca ja sakaat topkata u svoi ruke
Sopstvenikot na bulls ce mora da otvori gradezna kompanija, vishak cigle ce ima godinava :icon_lol:

Bitno Vejd pokaza deka ne trca po Lebron ko on so praese, i ko Durant so dusata ja prodade za prsten, rezpekt majstore

Нема шанси Казнс за Лов, онака 0%. За Казнс да го трејднат ќе се бара Вестбрук, Џими... тој калибар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom