Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.125
- Поени од реакции
- 23.928
Ноа Вонлех исто така ѕвероња под кошот. 7'4'' распон на рацете, просеци од дабл-дабл за 25 минути, плус може да излезе од рекет и да погоди тројка. Одлична атлетска рамка има, го проценуваат дека ќе биде во топ 5, после Вигинс, Емибд, Паркер и Ексум.
Џулиус Рандл иде пред Ноа сигурно, а има и доста екипи што имаат потреба од плеј, така да мислим дека ќе идат пред него и Енис и Маркус Смарт..
Исто не сваќам зашто играчите на Конектикат слабо рангираат иако ја освоија титулата годинава..
Шабаз Нејпиер ми е многу интересен играч, исто и ДеАндре Дениелс имаше добра сезона..
Иначе играчи кои ми фатија око сезонава малце што пратев се и Џејмс Јанг од Кентаки и Арон Гордон од Аризона, и тој шутерот белецот Стоскас, или така нешто беше...
Едвај го чекам драфтот и да видим што ќе реши СВГ, ако не биде трејдуван никој од Џош Смит, Џенингс и Монро, најверојатно ќе идат на некој шутинг гард, пошто Калдвел-Поуп е дупе, а такви баш најмалце има на драфтот, освен Вигинс, нема некој класа шутер, тој Стаускас, али не верувам дека на него ќе потрошат 7-ми или 8-ми пик...
Може и на некое крило да идат рецимо Џејмс Јанг или Даг МегДермот од Крејтон..
Ги следев јас (кога си фан на 76ерс нема што друго да следиш
), ќе напишам потаму некоја анализа, ама прво нека помини лотаријата на 20ти, за да се знае кој каде ќе драфтува. Можи прв пик ќе има Јута
Не дека ова со распонот на раце е голем фактор ама според мене подобра иднина има Ноа, чисто мое мислење.