NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
228884_517354918293037_1391330702_n.jpg

:) NEW YORK (AP) The NBA will penalize flopping this season, fining players for repeated violations of an act a league vice president says has "no place in our game." Players will get a warning the first time, then be fined $5,000 for a second violation. The fines increase to $10,000 for a third offense, $15,000 for a fourth and $30,000 the fifth time. Six or more could lead to a suspension.

НБА лигапас обезбеден, ми дадоа илјадарче попуст, утре почнуваме со Бостон против Бо Мекејлеб:vozbud:

Грифин одма почнал да се буни, изјавил дека новите правила се само за да заработи НБА дополнителни пари, се глеа уште од старт дека не му одговараат овие правила. Кај и да е очекувам и ЛеКвин да се побуни. :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
НБА лигапас обезбеден, ми дадоа илјадарче попуст, утре почнуваме со Бостон против Бо Мекејлеб:vozbud:
На Спорт Клуб ќе ја има оваа, за тие што сакаат да гледаат, да си знаете.

Грифин одма почнал да се буни, изјавил дека новите правила се само за да заработи НБА дополнителни пари, се глеа уште од старт дека не му одговараат овие правила. Кај и да е очекувам и ЛеКвин да се побуни. :icon_lol:

Ќе ви треба нешто време да се отворат гифовите, ама не се жалете сите имате броадбанд конекции више... ;)

136009948_crop_650x440.jpg

67388222.jpg
lebron-flop-2.gif
CP3Flop.gif
boshflop.gif
Basketball-dive-headshot-flop.gif
BronFlop.gif
raja-flop-o.gif
Basketball_flop_dive.gif

Последниов гиф (Барон Дејвис е ваљда) е најјак жими све....се умрев од смеење:pos:

Dirk Nowitzki: NBA flopping rules ‘a bunch of crap’

dirkflop.gif

--- надополнето: Oct 5, 2012 5:30 AM ---
Последниов гиф (Барон Дејвис е ваљда) е најјак жими све....се умрев од смеење:pos:
Дап, Бајрон Дејвис главом (и брадом)... :)

Еве уште еден добар флоп од него (у тој тим друштвото му беше најпогодено иначе).

anigif_enhanced-buzz-17854-1335181420-32.gif

сеа ако прајме така за секој играч по 10 можиме да најдиме, а за гасофт еден микстејп можиме да напрајме со топ 100.

2051220_o.gif

2151134_o.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom