NBA 2K15

• Креатор на темата Креатор на темата Гејминг
  • Време на започнување Време на започнување
Untitled.png

Е бара и давање, не само земање :D
Само незнам зошто ја симнувам за пц...

Дали има начин некаков да можеш да ја пуштиш на 32х ако играта е 64х ?

Идемеееееееееееееееееееееее
O1aqRgK.png

момци како ви иде симнувањето ? кај мене премногу споро, околу 13 часа се симнува а до 7 % :tapp:

за 2 часа имам 11,3 % симнато со брзина од 770 кв/с ... Како и да е , далеку подобро од вчера , очекувај за 2 дена да се рашири мрежа и со тоа и подобро споделување :cuc:
момци како ви иде симнувањето ? кај мене премногу споро, околу 13 часа се симнува а до 7 % :tapp:

Ај помош, на крај на инсталација ми покажува "decompression failed with error code 11 , fix that and start the setup again" ?

Ај помош, на крај на инсталација ми покажува "decompression failed with error code 11 , fix that and start the setup again" ?
И мене вака ми покажа, треба да имаш 50 гига слободни на местото кај што ја инсталираш
Иначе јас друг проблем си имам, цело време играва ми крешнува на истото место на лоадинг пред да се уклучи, на почеток тоа видеото го гледав, сликата со тимовите си иде, и таман доаѓа моментот да влезам во играта back to desktop :)
Ако некој има решение пишете, зашто за играва отиде 1/4 од Д :D

Сиругно иде споро само што е излезена многу ја симнуваат сега вчера пагаше кај мене не ни продолжи сега е 6 посто кај мене да се надевам дека до утре ќе ја симнам ова со барањава у реду ми е псто дали има врска GHZ нешто не прочитав напред се надевам дека ќе ја пушти :D

Nikac i ja neznam kako ja srediv bapnuvav run as administrator i run with windows 7 u properties i mi se sredi ... drugo nisto ne sum pipkal

Nikac i ja neznam kako ja srediv bapnuvav run as administrator i run with windows 7 u properties i mi se sredi ... drugo nisto ne sum pipkal
Нејќе....
Ептен 50 гига дека е играва не ја бришам и ќе почекам уште можда 1 недела да видам дали ќе излезе некое решение. Читам многу го имаат овој проблем, ваљда ќе се најде решение

Dajte po pp torrent. Citam vo komentarine na site strani deka sve nesto ne im cini, ako moze torrent koj raboti ? Blagodaram odnapred i pozdrav :)

Мене ми крашнува на почеток, коа излегуваат кредитите после сликата со дурантулата. И ми кажува дека не може да врви на максималната резолуција на графичката. Иначе на лаптопот на цимерот е, можно е тоа проблем да ми прави.(n)

Кј мене исто ми прајт ко кј "Nikac" се уклучвит и после снимкана со дуран се гасит пробав со ран администратор и све то и џабе дај кажите нешо ако знајте како?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom