NBA 2K15

• Креатор на темата Креатор на темата Гејминг
  • Време на започнување Време на започнување
epa neznam ondak.. jas otidov graphics properties stiklirav vsync(vertical sync)
Namestiv refresh rate na monitorot na 60hz i mi se upali :)

graphics properties е на интел процесор, на нвидиа некој вид на контрол панел за графичката :)
Прва работа што направив е да уклучам vsync и да наместам екран на 60 херци

graphics properties е на интел процесор, на нвидиа некој вид на контрол панел за графичката :)
Прва работа што направив е да уклучам vsync и да наместам екран на 60 херци
Мене сеа па ќе ми дое до старт скринот и ме исфрла... Пред тоа са до тоа saving.. Чудна работа

Сменив во 64 битна верзија и џабе сега на стартот ме исфрла и мене...Нема чаре за ова а :mad:

До сега што имам направено, а помагало:
vsync, directx, CommonRedist, framerate, driver update, videosettings.cfg
Мислам дека се набројав, на многу им помогнале може вас ќе ви работи. Иначе многу помалку има што се жалат од верзијата на ностеам, каде ја симињаш и ја играш играта, нема зафрканции други.[DOUBLEPOST=1413124466][/DOUBLEPOST]Има лек за сите, освен за windows 8.1
Ако имате друг оперативен систем пишете ми пп ќе ви пратам се многу ќе спамирам овде :)

Последно уредено:
Сега пробував дали можам да ја играм и единствено со видео картичката има мал проблем,не се разбирам да ми каже некој дали ќе осетам некаков проблем при играње ?

hgdhtfh.jpg

Мене ми ја пушта се е ок али има голем проблем со Save нејќе да зачува сезона и др коа отварам пак ми вика file is corrupted некој помош ?

Дали ќе може да ја игра на оваа конфигурација:
- Процесор: AMD Athlon 64x2 Dual Core processor 3600+ 2.01GHz
- Рам Меморија : 2GB
- Oперативен Систем: windows 7 64 bit
- графичка: 1GB - ASUS.
- хард диск: 50GB слободен простор

Дали ќе може да ја игра на оваа конфигурација:
- Процесор: AMD Athlon 64x2 Dual Core processor 3600+ 2.01GHz
- Рам Меморија : 2GB
- Oперативен Систем: windows 7 64 bit
- графичка: 1GB - ASUS.
- хард диск: 50GB слободен простор
Ке ти кочи ненормално,мене со 4 гб рам,ми кочи лудо и неможам да играм..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom