ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
Абе, контролата да побараш блок/пик ја укинале?
Тоа беше една од најкорисните работи.
Тоа беше една од најкорисните работи.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа беше една од најкорисните работи.Не бе ја има ама смената е малце сега треба да држиш на копчето не е како порано само да стегниш и одма блок ..Абе, контролата да побараш блок/пик ја укинале?Тоа беше една од најкорисните работи.
Не бе ја има ама смената е малце сега треба да држиш на копчето не е како порано само да стегниш и одма блок ..
Мислам дека на 2к13 имав подобар старт али ќе видиме.Абе добро бе како се фрла цепелин ?

Не ми е на шифт бе пробувам , нејке да му ебам све да му ебам
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 16:22 ---
Пробав 500 пати , стискам LSHIFT и шут и нејќе си шутира кретенот , мора да има некоја финта ?
Инаку играта е добра, мала забелешка ми е што ги нема некои трансфери направено пример Антич во Hawks и др.Не ми е на шифт бе пробувам , нејке да му ебам све да му ебам
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 16:22 ---
Пробав 500 пати , стискам LSHIFT и шут и нејќе си шутира кретенот , мора да има некоја финта ?
Кај мене е така, провери пак кај контролите, ако можеш да правиш дриблинзи, онакви додавања како што ти реков, мора на истото копче + шут да сака..И да, мислам дека беше на тоа pass modifier, пробувај неколку пати, не може секогаш да направиш цепелин, треба позиција да изградиш..
Во Гејм Он ја имаш за ПС3 и 360,цената е 3700,а за ПЦ незнам дали ја имаатДечки да не знаете кај ја има играва да се купи оригинал и шо пари е?