Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
25 декември само што завршив за утакмица против никс со оклахома...Кеу гејм беше и не ми се исклучи..Е мене баш во декември околу нова година околу 23 или 25 беше,на клучен натпревар,играв со атланта хакс против њу орлеанс на гости ... кажи ми веднаш кога ќе стигнеш овој период![]()
Па ги има во play now таму на крај после nba тимовите.Може некој да ми каже како да играм евролига на 2к14? Каде се наоѓа во менито? аррр![]()
Дечки што е најинтересно и најдобро за играње My Career ?![]()
Одговоров ти е ..Според мене да![]()
Јас најчесто играм PF , ама на оваа игра ме зедоа во Оклахома и тренеров сега центар ме става а играчов не го направив висок и кај ќе играм против Двајт такаДечки што е најинтересно и најдобро за играње My Career ?![]()
Одговоров ти е ..
Јас најчесто играм PF , ама на оваа игра ме зедоа во Оклахома и тренеров сега центар ме става а играчов не го направив висок и кај ќе играм против Двајт така![]()
Па ги има во play now таму на крај после nba тимовите.
Според мене да[/
Бегај бе! аахаахахаПа ги има во play now таму на крај после nba тимовите.
Според мене да![]()
![]()
Па требало да идеш во друг тим...Пошо ибака Дурант и Вестбрук во никој случај нема шанси да ги сменат...јас исто сум во OKC но pg сум направен...али пошо вестбрук е ѕвезда почесто игра sg .. ако имаш проблеми како центар побарај трејд од ГМ ќе те трејдуваат негде ќај што треба PFОдговоров ти е ..
Јас најчесто играм PF , ама на оваа игра ме зедоа во Оклахома и тренеров сега центар ме става а играчов не го направив висок и кај ќе играм против Двајт така![]()
Стартер сум ... ти викам ме игра како центар место Перкинс , ама низок ми е играчов така да ќе видам може ќе барам трејд во клуб каде што немаат PF.Па требало да идеш во друг тим...Пошо ибака Дурант и Вестбрук во никој случај нема шанси да ги сменат...јас исто сум во OKC но pg сум направен...али пошо вестбрук е ѕвезда почесто игра sg .. ако имаш проблеми како центар побарај трејд од ГМ ќе те трејдуваат негде ќај што треба PF
знам дека си стартер..само ти викам ради ибака не си стартен Pf него си стартер место перкинс...ако играчот не ти виоск и физички снажен за центар барај трејд...така побрзо ќе се разивеш во друг клуб...Стартер сум ... ти викам ме игра како центар место Перкинс , ама низок ми е играчов така да ќе видам може ќе барам трејд во клуб каде што немаат PF.
коа ке почне регуларната сезона ќе има официјален пач со целосните ростери, пошто има играчи со негарантирани договориЈа симнувам верзијата од RELOADED а ја има и 3DM, дали направив добар избор?И слушам го нема Антиќ во Атланта, има начин да се среди тоа со пач некој или може да се среди преку играта?