Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Неговиот договор со Атланта не е гарантиран, затоа го нема во Атланта. Кога ќе заврши тренинг кампот и кога сите играчи ќе бидат потпишани од тимовите ќе излезе ростер апдејт.Што знам.... Многу мали промени во гејмплејот... Од 1 изиграна утакмица можам да кажам дека контролите се променети.. Анимациите на блокови се исто подобрени. Шутевите им се малку сменети. Добро е тоа што има европски тимови, али ете нема трансфери (Антиќ).
Ова со James - Path to Greatness е глупости... Играш утакмици со Мајами
Нема All-Star, све е исто ко лани дури и менито. Само боја смениле.
Од една утакмица толку, понатака ќе пишам..
Ако им требаше 1 година за вакви подобрувања можам комотно да кажам дека рс верзиите НЕ МОЖЕ да станат подобри. Ова им е максимумот. Односно можам да кажам дека НЕ ја чекам 2к15![]()

незнам дали можат трејдови да се праат али ако можат прв трејд ќе ми биде во плеј оф мод 

Како можеа дебилите да го избришат CAL
Таман си викав ќе играм со Друмонд, влегувам во game modes, lebum path to greatness.![]()
па ти ама си чуствителен ...ко брат да ти е леброн...Полека малце, не одма да навредуваш.
Ја инсталирав играта и копирав крак, но неможам да ја уклучам ми бара rld.dll.Некое чаре?![]()
Види DirectX дали имаш апјдетнато, ако не па изгуглај го фајлот и симни си го