NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    38
Цела сезона ја пропуштив, буквално, плејофот досега исто така но ова вечерва МОРА да се гледа.

Да му е алав на овие копитата од Њујорк како го изгубија третиот натпревар. За овој вечерва, ако мислат цела утакмица да одат на тоа спушти ја под кош и ако удвојат вади на тројка за шут или ако не удвојат играј со грб кон кош па на физикус добиј ги... ќе се заебат. Шутот кога тогаш ќе издаде, а тој што е под кош во клучни моменти ќе биди фаулиран за да шутка слободни - шо можи и да ги промаши.

Снајдер не е тркало да ги остави тек така цела утакмица, а од друга страна кога веќе Њујорк менваше тренер требаше да си го смени и она хушкалото на Тибодо шо го довлечка од Минесота. Поедностран играч немам видено (освен можи Лука и слични). Напад да, игра, одбрана ДУПЕЕЕЕЕ, за таквото не го бива.

Кога летото испуштија да го дадат Таунс за Јанис + ШО И ДА САКА ДРУГО Бакс од нив освен Брансон, сега можи да продолжат да гледаат ПО на телевизија само.

Од ебана Атланта ќе отпаднат. Не дека со пар трејдови тимот на Атланта не се препороди, особено откако замина она ништожникот Тре од екипата ама дај друже не ме еби.

Не можат со нив да се наттрчуваат, млади се и полетни, не можат да се потпрат на шут на тројка пошто не им оди очигледно, а најверојатно не им одел и првите натпревари, им останува само да изгинат на терен во одбрана и да не го оставаат Си Џеј да им прави блиц криг моменти и да ги потсеќа какво убитачно дуо беа со Лилјакот во Портланд.
Едноставно него времето му помина, клај го Харт да го чува и да му ја вади душата на памук и то е то.

Ај да видам баш шо можи да усерат и колку ќе се прам пишман шо ќе седам вечерва скоро до 4 сабајле.
Drugar ,koga ke se razbudis ako ja gledase pisi mislenje ... Rado bi go cital tvojot stav/ mislenje za utakmicava nego li da gledam highlights
Автоматски споено мислење:

Цела сезона ја пропуштив, буквално, плејофот досега исто така но ова вечерва МОРА да се гледа.

Да му е алав на овие копитата од Њујорк како го изгубија третиот натпревар. За овој вечерва, ако мислат цела утакмица да одат на тоа спушти ја под кош и ако удвојат вади на тројка за шут или ако не удвојат играј со грб кон кош па на физикус добиј ги... ќе се заебат. Шутот кога тогаш ќе издаде, а тој што е под кош во клучни моменти ќе биди фаулиран за да шутка слободни - шо можи и да ги промаши.

Снајдер не е тркало да ги остави тек така цела утакмица, а од друга страна кога веќе Њујорк менваше тренер требаше да си го смени и она хушкалото на Тибодо шо го довлечка од Минесота. Поедностран играч немам видено (освен можи Лука и слични). Напад да, игра, одбрана ДУПЕЕЕЕЕ, за таквото не го бива.

Кога летото испуштија да го дадат Таунс за Јанис + ШО И ДА САКА ДРУГО Бакс од нив освен Брансон, сега можи да продолжат да гледаат ПО на телевизија само.

Од ебана Атланта ќе отпаднат. Не дека со пар трејдови тимот на Атланта не се препороди, особено откако замина она ништожникот Тре од екипата ама дај друже не ме еби.

Не можат со нив да се наттрчуваат, млади се и полетни, не можат да се потпрат на шут на тројка пошто не им оди очигледно, а најверојатно не им одел и првите натпревари, им останува само да изгинат на терен во одбрана и да не го оставаат Си Џеј да им прави блиц криг моменти и да ги потсеќа какво убитачно дуо беа со Лилјакот во Портланд.
Едноставно него времето му помина, клај го Харт да го чува и да му ја вади душата на памук и то е то.

Ај да видам баш шо можи да усерат и колку ќе се прам пишман шо ќе седам вечерва скоро до 4 сабајле.
Drugar ,koga ke se razbudis ako ja gledase pisi mislenje ... Rado bi go cital tvojot stav/ mislenje za utakmicava nego li da gledam highlights

Автоматски споено мислење:

Цела утакмица на Снајдер му продаваа иста финта, пробив под кош или играње на центрите под кош (особено Таунс и Мич кога фаќаше скокови - вториот не толку многу ама доволно, мислам дека имаше 8). Оџ беше стандардно добар, не знам зошто максимално повеќе не е искористен во напад, а лошото е за Њујорк шо по мое мислење оваа ја добија на среќа (шутот колку толку ги послужи и пенетрацијата под кош немаше кој да ја сопри, Атланта кубури со класичен центар од габаритот на овие 2 од погоре спомнати), втора работа шо очигледно дека Брансон си има мака со повреди. Максимално штедење треба за него, дури и би го лимитирал 20 минути по натпревар, ако нема потреба да решава било што. Има кој да го замени, ако ништо друго заменски играчи од клупа имаме за надворешни позиции.

Сума сумарум, Атланта имаше лош ден, она дедото Си Џеј имаше лош шутерски ден исто така и не му дадоа доволно отпор иако имаше момент кога Њујорк ги врати во игра ама Харт таков каков шо е ни се најде во тие ситуации и изгуравме.

Ќе испаднат во ПО годинава, нема ни да стигнат до финале на исток на овој начин, прашање е само од кого и кога. Вчера Каминга да играше подобро, Џонсон исто ќе им направеа доста проблеми пошто нема кој да ги чува освен ОЏ, доста покорпулентни се од Бриџис шо ми стига до таквото, а Харт е потребен насекаде и ако го пушташ цело време крило да чува (а го пуштаат кога мора) едноставно на толку ротација на Атланта ќе ги насобери личните и после мукла - нема да може ни да брани како што сме навикнати да го гледаме, ќе мора да биди статист за да остани во игра. Досудија синоќа некоја лична која не му се свиѓаше ни нему, ни мене ко фан на спортот шо прерасна во балет наместо чист баскет како шо си беше ама ХЕЈ, преку сезона има натпревари со по 140 поени од екипа, тооооооооолку е интересно да се гледа.

Некој да ми каже, мака ми е да барам, со кого вкрстуваме евентуално полуфинале? Скептик сум дека со ваква игра ќе ги поминиме, иако имаме предност на домашен терен ама сепак убаво е човек да се надева малку.

По повредите на Едвардс и Ди Виченцо, ич не личеше дека Денвер ќе тепаат. Гледав до кај трета и си легнав на 63-63, убеден дека ќе изгубат Денвер.

Не беше убаво за гледање тоа со Едвардс, со коленото.

Без Едвардс и Ди Виченцо Денвер можат да ја вратат серијата само дали Јокич ќе биде суспендиран.

дали Јокич ќе биде суспендиран.
???
Аха, видов!
Туркање, нема удари нема нешто страшно, не би требало да го казнат.
А и ако го казнат, може ќе му текне на некој од останатите да заигра!
Превише лежат на него!

Последно уредено:
Од 285 3-1 серии, само 13 спасиле гз.

Задњи што спасиле гз од 3-1 се Денвер у прво коло 2020-та и Денвер у второ коло 2020-та.

Ова личи на крај на Денвер и Јокиќ општо, наредна сезона новиот договор на Кристијан Браун изгледа како најлош во цела лига (барем во контендерите). Нема да имаат ни простор за нови играчи а конкуренцијата оди напред. Не ме чуди и трејд на Мареј летово.

Ова личи на крај на Денвер и Јокиќ општо, наредна сезона новиот договор на Кристијан Браун изгледа како најлош во цела лига (барем во контендерите). Нема да имаат ни простор за нови играчи а конкуренцијата оди напред. Не ме чуди и трејд на Мареј летово.

Браун за кур не го биваше последниве две.
У четвртата ко мува без глава трчаше само. Шутот за три го снема исто кај Денвер и ете 100 поена не можат да дадат. Сепак пак ќе речам одбраната на Минесота заврши огромен дел. Многу добро ги спремил тактички Финч.
Ќе им тргне дома на Нагетси следнава најверојатно, ете им помага и отсуството на двајца стартери од кој едниот суперѕвезда.
Но 3 по ред да тепаат , скептик сум ептен.
Мекданиелс им кажа најискрено и тоа е факт. Освен Гордон и повредениот Вотсон, другото све е лоши дефанзивци.

Back
На врв Bottom