NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    33
Нема везе Лука. Не е до него.
Не може бе со факин Доминејтон на центар, да биде нешто од нив. Не е дури ни до ЛеБрон работава.

Minatata sezona igraa playoff bez centar, a sea so Ayton uste poloso, drvo nevideno e.

Stavro najdi si nekoja zena da ti pusi kur, jas ne pusam kurevi, jas bi mozel samo da te zakolam dokolku insistiras.
Кој ставро го бараш, ставро не ти е ни до колена, секој втор ден нов профил вадиш. Ти би можел само да го попушиш наместо џоинт.

Нагетси 3 победи против Рокетси и Минесота во регуларна , Лејкерс ги тепаа еднаш и има уште една решавачка. Муабетот ми е дека ќе поминат прва рунда секако. После Господ нека им е напомош против Спарси или ОКЦ.

Нагетси 3 победи против Рокетси и Минесота во регуларна , Лејкерс ги тепаа еднаш и има уште една решавачка. Муабетот ми е дека ќе поминат прва рунда секако. После Господ нека им е напомош против Спарси или ОКЦ.
Јас сум си за нашите, ако неможе Лука како навивач на Лејкерс тогаш Јокич барем да потпрат на ОКЦ и Спарси. Ама ептен тешко скоро невозможна мисија,

Зборам за Лејкерс , донесоа центар кој ( мислам не сим сигурен сега да не гуглам беше 1в пик на драфтот ) а незнае каде се наоѓа, второ , Лука и Ривс неможат сами едноставно е немаш центар немаш клупа го имаш идиотот ЛеБрон кој одмага отколку помага, оваа година реков дека нема да се борат за титула предалеку се . Јас лично летото би ги сменил трејдал сите почнувајки од Брон , цела клупа , да останат само Лука и Ривс, би го донел Антето и би градел околу нив дефанзивци и по некој тројкаш.

Инаку за Лука се збори дека ја изневерил сопругата со Madelyne Cline , кога ја гледав во Outer Banks не мислев дека ке излезе курвичка како тргнала ке ја помине и Тејлор Свифт засега бр.1.

Јас сум си за нашите, ако неможе Лука како навивач на Лејкерс тогаш Јокич барем да потпрат на ОКЦ и Спарси. Ама ептен тешко скоро невозможна мисија,

Зборам за Лејкерс , донесоа центар кој ( мислам не сим сигурен сега да не гуглам беше 1в пик на драфтот ) а незнае каде се наоѓа, второ , Лука и Ривс неможат сами едноставно е немаш центар немаш клупа го имаш идиотот ЛеБрон кој одмага отколку помага, оваа година реков дека нема да се борат за титула предалеку се . Јас лично летото би ги сменил трејдал сите почнувајки од Брон , цела клупа , да останат само Лука и Ривс, би го донел Антето и би градел околу нив дефанзивци и по некој тројкаш.

Инаку за Лука се збори дека ја изневерил сопругата со Madelyne Cline , кога ја гледав во Outer Banks не мислев дека ке излезе курвичка како тргнала ке ја помине и Тејлор Свифт засега бр.1.

Брат, ти си првиот човек во историјата што напишал за прв 1в.

Клиперси продолжуваат со добриот ритам.
FB_IMG_1773314279970.jpg

Прв тим во историјата кој имал скор -15 (победи-порази) и дошол до скор над 50% во некој момент од истата сезона :D
153 коша против Минесота, топ одиграно од цела тројка Каваи, Гарланд и Матурин.

Заслужува некој друг МВП, ако се лажеме
1000096101.jpg
Автоматски споено мислење:

-83-ти трипл дабл пред 4/4

-4-та сезона по ред 25+ трипл даблови што на никој во историјата на НБА не му успеало. Со пропуштени месец дена поради повреда!

Заслужува некој друг МВП, ако се лажеме
Прегледај го приврзокот 472018
Автоматски споено мислење:

-83-ти трипл дабл пред 4/4

-4-та сезона по ред 25+ трипл даблови што на никој во историјата на НБА не му успеало. Со пропуштени месец дена поради повреда!

Тоа е , треба да се помириш дека што повеќе победи тоа повеќе шанси за МВП.
Мене да ме прашаш и Каваи треба да биде во дискусијата годинава , иницијатор на спасување тим од танкање. Но ете, 10+ играчи заслужувале МВП пред него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom