NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    33
Лука падна на курвите од Ел Еј ебате саламата. Остава преубава жена и ќеркички и сега нешто како демек гази последниве партии. Попримил ептен тоа црнечкото , нека плаќа и алиментација сега.

Припазете го Вемби иначе, убаци у трета.
Ne mozes da se doiznajades lajna za Luka.
Sto ako se razdelil so zenata, i razvodot e za lugje.
Wauuu neka plakja alimentacija sega.
Abe klosar, toj ima pari na 1000 deca alimentacija da im plakja.

Нема везе Лука. Не е до него.
Не може бе со факин Доминејтон на центар, да биде нешто од нив. Не е дури ни до ЛеБрон работава.

Нема везе Лука. Не е до него.
Не може бе со факин Доминејтон на центар, да биде нешто од нив. Не е дури ни до ЛеБрон работава.
Minatata sezona igraa playoff bez centar, a sea so Ayton uste poloso, drvo nevideno e.

Илз, кур да пушиш!!!
Јокич Нумеро Уно!
Stavro najdi si nekoja zena da ti pusi kur, jas ne pusam kurevi, jas bi mozel samo da te zakolam dokolku insistiras.

Minatata sezona igraa playoff bez centar, a sea so Ayton uste poloso, drvo nevideno e.

Stavro najdi si nekoja zena da ti pusi kur, jas ne pusam kurevi, jas bi mozel samo da te zakolam dokolku insistiras.
Кој ставро го бараш, ставро не ти е ни до колена, секој втор ден нов профил вадиш. Ти би можел само да го попушиш наместо џоинт.

Ke bide interesno da se isprati duelot Jokic vs Sengun.
Sengun ima samo 23 godini, 5ta sezona vo NBA, sekoja sezona e se podobar i podobar. Prajmot e pred nego.

Inace cisto da se potsetime,
In a high-stakes FIBA EuroBasket 2025 group stage matchup on September 3, 2025, in Latvia,
Alperen Şengün
led Turkey to a 95-90 victory over
Nikola Jokić
’s Serbia. Şengün dominated with 28 points, 13 rebounds, and 8 assists, outplaying Jokić (22 points, 9 rebounds, 4 assists) in a thrilling duel that secured 1st place in Group A for Turkey.

Клиперси продолжуваат со добриот ритам.

Нагетси 3 победи против Рокетси и Минесота во регуларна , Лејкерс ги тепаа еднаш и има уште една решавачка. Муабетот ми е дека ќе поминат прва рунда секако. После Господ нека им е напомош против Спарси или ОКЦ.

Нагетси 3 победи против Рокетси и Минесота во регуларна , Лејкерс ги тепаа еднаш и има уште една решавачка. Муабетот ми е дека ќе поминат прва рунда секако. После Господ нека им е напомош против Спарси или ОКЦ.
Јас сум си за нашите, ако неможе Лука како навивач на Лејкерс тогаш Јокич барем да потпрат на ОКЦ и Спарси. Ама ептен тешко скоро невозможна мисија,

Зборам за Лејкерс , донесоа центар кој ( мислам не сим сигурен сега да не гуглам беше 1в пик на драфтот ) а незнае каде се наоѓа, второ , Лука и Ривс неможат сами едноставно е немаш центар немаш клупа го имаш идиотот ЛеБрон кој одмага отколку помага, оваа година реков дека нема да се борат за титула предалеку се . Јас лично летото би ги сменил трејдал сите почнувајки од Брон , цела клупа , да останат само Лука и Ривс, би го донел Антето и би градел околу нив дефанзивци и по некој тројкаш.

Инаку за Лука се збори дека ја изневерил сопругата со Madelyne Cline , кога ја гледав во Outer Banks не мислев дека ке излезе курвичка како тргнала ке ја помине и Тејлор Свифт засега бр.1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom