NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    33
Респект за гејм винеров на Шаи , нема љутиш. Ни одбраната врз него не беше лоша, тројкана поезија. :aplauz:
Не сум расист ги обожавам Коби, Маџик Џордан Шек итн итн , но оваа копиле го мразам од причина што со 20 слободни по нарпревар му зеде МВП на Јокич па и Ембид тоагаш бегаше од дуели со Јокич секогаш беше повреден кога играа Денвер и Фила.

Да не ме сфатете погрешно Шаи е одличен играч но има нешто што ми е одвратен .

Незнам како ке биде реалната слика на крајот со пласманите , Лејкерс шанси нема да се борат за титула само заради одбраната што ја играт и клупата што им е само за декорација да пополнат место , Денвер ке прави напори но недоволно за финале. Единствено Спарси можат да се носат со ОКЦ , ке ми биде мило да ги помочат ако евентуално се сретнат во ПО.

Ова што Јокиќ го прави е нестварно, историски гледано. Респект за Шеј и останата компанија ама овој е друго ниво

Не сум расист ги обожавам Коби, Маџик Џордан Шек итн итн , но оваа копиле го мразам од причина што со 20 слободни по нарпревар му зеде МВП на Јокич па и Ембид тоагаш бегаше од дуели со Јокич секогаш беше повреден кога играа Денвер и Фила.

Да не ме сфатете погрешно Шаи е одличен играч но има нешто што ми е одвратен .

Незнам како ке биде реалната слика на крајот со пласманите , Лејкерс шанси нема да се борат за титула само заради одбраната што ја играт и клупата што им е само за декорација да пополнат место , Денвер ке прави напори но недоволно за финале. Единствено Спарси можат да се носат со ОКЦ , ке ми биде мило да ги помочат ако евентуално се сретнат во ПО.

Па факт е дека е многу арогантен , одвратно циничен и прилично женствен. Џабе шо има жена и дете или деца нз , кога уште игра на тик ток денсови и тресе со гзот.
Но тоа се неговите карактерни особини што ги покажува јавно , а за играта кога нема помош од судиите, немам збор. Не може да се одземе тоа дека со голема леснотија може да направи продор , а највеќе па со каква леснотија си ги дава од мид рејнч.
Ноќеска конкретно за натпреварот, најверојатно и најдобра негова партија сезонава. Кај ги испука 35 поена, па уште и 15 асистенции што од него не го гледаш два пати у годината.
Ќе земе шо ќе земе сеа МВП, но ако Вемби е генерално здрав и има просечна минутажа 35 минути од наредна сезона може наградата да се вика Виктор Вембањама комотно.
За Јокара еве и уште две сезони да има трипл дабл просек , ем што е веќе нормализирано , целата поента е дека стварно човекот сам игра и за Нагетс ко целина за подобар скор би било боље сите да бидат повклучени , а не он 75% од нападите. Имаше и моменти сезонава кога наликуваа на тим , но големата слика е све се чека од Никола.
И он би прифатил да има 23/10/10 просек да речеме, но Нагетс да ита кон 60 победи, а не ова едвај 50 дали ќе стигнат...

Спарси против Селтикси од 1ч , а имаме и Лука против Ант. На почеток на сезона Лука им даде 49 , втората не ја играа двајцата.
Ќе биде доста интересно ноќва.

Каваи игра одлична кошарка сезонава а плус со Матурин и Гарланд Клиперси фаќаат ритам.
Може да им пружат отпор на ОКЦ во првата рунда.

126 utakmici po red na sekoja utakmica postignuva 20+ poeni i pritoa igra jaka odbrana.
A ti vidi sto si napisal, zenstven e, dzabe sto ima zena i dete, tresi so gzot na tiktok.
Trues kako rasipan zab covece.

Ili vo prevod da igra barem malku odbrana.

Drugar minatata regularna sezona
Oklahoma imaa 18 pobedi povekje od Denver.
Najmnogu poradi toa Shai dobi MVP.
Slobodni Shai izveduvase 8.8 po utakmica, a Jokic 6.4. Znaci samo 2 slobodni povekje.
669:451, какви 2 слободни повеќе :)))

126 utakmici po red na sekoja utakmica postignuva 20+ poeni i pritoa igra jaka odbrana.
A ti vidi sto si napisal, zenstven e, dzabe sto ima zena i dete, tresi so gzot na tiktok.
Trues kako rasipan zab covece.

Ili vo prevod da igra barem malku odbrana.

Drugar minatata regularna sezona
Oklahoma imaa 18 pobedi povekje od Denver.
Najmnogu poradi toa Shai dobi MVP.
Slobodni Shai izveduvase 8.8 po utakmica, a Jokic 6.4. Znaci samo 2 slobodni povekje.

Напорен си.

Hahahaha Bam Adebayo protiv mrtvi wizardsi hahah dosta bese internet za deneska.
Covek so se vika Bam stava 83 poeni do dusha Edrice Femi mu bilo vistinskoto so e uste posmesno...

Лука падна на курвите од Ел Еј ебате саламата. Остава преубава жена и ќеркички и сега нешто како демек гази последниве партии. Попримил ептен тоа црнечкото , нека плаќа и алиментација сега.

Припазете го Вемби иначе, убаци у трета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom