NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    58
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.287
Поени од реакции
12.378
Голден Стејт без Џими Бакетс успеа да ја добие сношти. Гледав некаде само прво полувреме и заспав, не ми изгледаше воопшто дека ќе победат, не бев некако убеден.
На крај испадна си победија лагано, се надевам Стеф ќе го гледам во следната серија.

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
712
Поени од реакции
2.511
Но, кој и да е во наредна рунда ќе биде лесно решен од ОКЦ во 5 утакмици.
Секако.
Брејј ама се преценува ОКЦ тука, дури малце и не ми се верува што читам. Среќа што се повреди Морант иначе ќе се тегнеа со Мемфис у 7 утакмици.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.827
Поени од реакции
6.072
Секако.
Брејј ама се преценува ОКЦ тука, дури малце и не ми се верува што читам. Среќа што се повреди Морант иначе ќе се тегнеа со Мемфис у 7 утакмици.
Брат не знам шо кошарка си глеал сезонава , но ако мислиш дека Гризлис можеа да земат повеќе од една серијава многу си далеку од реалноста. Баш со Морант се испосраа првите две , повеќе се држеле еве вчера пошо биле пред испаѓање дале last push.
На крај како и што предвидев метла за ОКЦ , тоа ќе се деси на Хит-Кавс.
Западот по досега покажаното , па и во плејофот треба ептен да се надмине во сериите со ОКЦ за да ги спречи да играат финале.
Не се знае кој попрво да бранат , Ајзеа Џо или Арон Вигинс може да погоди 20+ ко од шала.
Ја секако навивачки за Денвер ќе се надевам на чудо со шанси 90-10 за ОКЦ.

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
712
Поени од реакции
2.511
Брат не знам шо кошарка си глеал сезонава , но ако мислиш дека Гризлис можеа да земат повеќе од една серијава многу си далеку од реалноста. Баш со Морант се испосраа првите две , повеќе се држеле еве вчера пошо биле пред испаѓање дале last push.
На крај како и што предвидев метла за ОКЦ , тоа ќе се деси на Хит-Кавс.
Западот по досега покажаното , па и во плејофот треба ептен да се надмине во сериите со ОКЦ за да ги спречи да играат финале.
Не се знае кој попрво да бранат , Ајзеа Џо или Арон Вигинс може да погоди 20+ ко од шала.
Ја секако навивачки за Денвер ќе се надевам на чудо со шанси 90-10 за ОКЦ.
ОКЦ ако играат финале, ја курот ќе си го исечам :ilz: :ilz: :ilz:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.490
Поени од реакции
11.036
Сепак делува дека е истечено времето.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.139
Поени од реакции
25.776
Па и тоа ми личи дека не е со цел обем пројдена, али ок.
ne treba so cel obem da e projdena pred istekot na vremeto, treba u toj moment da ne ja drzi topkata. mislam se vodat od toa deka ja polozuva na obrac u regularno vreme i deka nema kontakt so basketot dodeka tone vo obracot. tesko e da se kaze, sto znam mene mi izgleda regularen kosot.

Член од
28 март 2025
Мислења
170
Поени од реакции
319
Секако.
Koe nepoznavanje e ova, strasna rabota.
Gi izmetija 4:0.
Morant igrase prvite tri utakmici.
Prvata utakmica 51 poen razlika.
Vtorata utakmica 19 poeni razlika.
Tretata utakmica Morant sakase da leta preku tenkot Dort, padna kako od nebo na parket.

Kajgana Shop

На врв Bottom