NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    58
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.284
Поени од реакции
12.371
Голден Стејт без Џими Бакетс успеа да ја добие сношти. Гледав некаде само прво полувреме и заспав, не ми изгледаше воопшто дека ќе победат, не бев некако убеден.
На крај испадна си победија лагано, се надевам Стеф ќе го гледам во следната серија.

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
712
Поени од реакции
2.497
Но, кој и да е во наредна рунда ќе биде лесно решен од ОКЦ во 5 утакмици.
Секако.
Брејј ама се преценува ОКЦ тука, дури малце и не ми се верува што читам. Среќа што се повреди Морант иначе ќе се тегнеа со Мемфис у 7 утакмици.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.816
Поени од реакции
6.063
Секако.
Брејј ама се преценува ОКЦ тука, дури малце и не ми се верува што читам. Среќа што се повреди Морант иначе ќе се тегнеа со Мемфис у 7 утакмици.
Брат не знам шо кошарка си глеал сезонава , но ако мислиш дека Гризлис можеа да земат повеќе од една серијава многу си далеку од реалноста. Баш со Морант се испосраа првите две , повеќе се држеле еве вчера пошо биле пред испаѓање дале last push.
На крај како и што предвидев метла за ОКЦ , тоа ќе се деси на Хит-Кавс.
Западот по досега покажаното , па и во плејофот треба ептен да се надмине во сериите со ОКЦ за да ги спречи да играат финале.
Не се знае кој попрво да бранат , Ајзеа Џо или Арон Вигинс може да погоди 20+ ко од шала.
Ја секако навивачки за Денвер ќе се надевам на чудо со шанси 90-10 за ОКЦ.

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
712
Поени од реакции
2.497
Брат не знам шо кошарка си глеал сезонава , но ако мислиш дека Гризлис можеа да земат повеќе од една серијава многу си далеку од реалноста. Баш со Морант се испосраа првите две , повеќе се држеле еве вчера пошо биле пред испаѓање дале last push.
На крај како и што предвидев метла за ОКЦ , тоа ќе се деси на Хит-Кавс.
Западот по досега покажаното , па и во плејофот треба ептен да се надмине во сериите со ОКЦ за да ги спречи да играат финале.
Не се знае кој попрво да бранат , Ајзеа Џо или Арон Вигинс може да погоди 20+ ко од шала.
Ја секако навивачки за Денвер ќе се надевам на чудо со шанси 90-10 за ОКЦ.
ОКЦ ако играат финале, ја курот ќе си го исечам :ilz: :ilz: :ilz:

Kajgana Shop

На врв Bottom