NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    57
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.914
Поени од реакции
4.957
Прегледај го приврзокот 449387
Potential No. 1 overall pick Cooper Flagg has announced he's declaring for the NBA Draft

Deckovo e 18 godini, 206cm prethodnoto leto amerite koga se spremaa za olimpiskite igri povikan bese vo kampot, igrase protiv odbranite za olimpiskite igri, i partali gi pravese, ima snimki na YouTube.
Na koledz za 30 minuti igra prosekot mu e 19.2/7.5/4.2.
Mislam deka sakase da ceka 1 godina zs nejke u Washington ili nekoja boranija ekipa..

Член од
28 март 2025
Мислења
127
Поени од реакции
245
Денвер и ЊуЈорк идат на 2-0 вечер. Јокич ќе ја изигра најдобрата партија у кариерата вечерва.

Коеф. за Денвер 2.05
Kavaj na svoja raka ke im ja zemi vtorava utakmica. Mora da se popravi za prvata, 7 izgubeni topki imase...
Автоматски споено мислење:

Dzuptinot Westbruk gi spasi so trojkata inace ke izgubea.

Член од
28 март 2025
Мислења
127
Поени од реакции
245
Јокиќ вечер гази, слушај ми го зборот. Ќе игра ненормално, а со тоа ќе ги повлече и соиграчите. Денвер 2-0 според мене, па сеа ќе видиме.

И ЊуЈорк иде на 2-0.
Jokic gazi standardno, no vo eden pravec.
Vo odbrana Zubac go napolna kako ambar

Член од
28 март 2025
Мислења
127
Поени од реакции
245
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.357
Поени од реакции
3.439
И јас мислам Клиперс прави брејк ноќва, ма да златна шанса испуштија прошли пат..Клиперс е далеку појак и покомплетен од Денвер..Џабе сисларот Јокич и 50 поена да даде кога другине се тутурутке..Би сакал Јокара да помине но мнооогу тешко против ваков разно врсен Клиперс..

Навиваме и за Генералот и неговиот NY..

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.026
Поени од реакции
3.155
Клиперси се комплетни и многу поопасни од Нагетси моментално тоа е јасно. Да не беше Јокара во овој тим Нагетси би биле на дно евентуално рамо до рамо со Спарси. Малку им е со огромни договори на Портер и Мари кој е топло ладно после повредата, а пуштање на КСП и Брус Браун. Колку и да не им иде сезонава и се влечат на грб на Јокара сепак не се за отпишување, сепак го имаат моментално најдобриот играч во НБА без сомневање.
Се надевам дека ќе ги надуваат вечерва на Клиперс само ради овој творов или тролов што труе цело време, а и ќе се изгаси и деактивира еднаш засекогаш како што најави уште пред некое време ама уште ја труе темава што не се чита и поднесува.

Член од
28 март 2025
Мислења
127
Поени од реакции
245
Клиперси се комплетни и многу поопасни од Нагетси моментално тоа е јасно. Да не беше Јокара во овој тим Нагетси би биле на дно евентуално рамо до рамо со Спарси. Малку им е со огромни договори на Портер и Мари кој е топло ладно после повредата, а пуштање на КСП и Брус Браун. Колку и да не им иде сезонава и се влечат на грб на Јокара сепак не се за отпишување, сепак го имаат моментално најдобриот играч во НБА без сомневање.
Се надевам дека ќе ги надуваат вечерва на Клиперс само ради овој творов или тролов што труе цело време, а и ќе се изгаси и деактивира еднаш засекогаш како што најави уште пред некое време ама уште ја труе темава што не се чита и поднесува.
Nikoj ic si ti bate.
Denver ako se podobri, neka pobedat.

Mene kurov ke me boli Denver ako gi pobedat na Klipersi, i ako ja dobijat serijata.
Naredna runda ke ispadnat protiv bilo koja ekipa.
A ti, ako navivas za Denver samo poradi mene togas alal da ti e. Hahaha

Последно уредено:
Член од
16 април 2014
Мислења
7.451
Поени од реакции
11.978
Претпоставувам дека ќе испаднат од тие за кои што навиваш, а ако не испаднат од нив, ќе испаднат од наредните за кои што ќе навиваш. Или понаредните.

Последно уредено:
Член од
19 март 2013
Мислења
3.784
Поени од реакции
6.010
Аууу Харден праење Вестбрук потези :pos:

Ауууу Гордон , утакмицава е хаос

Член од
28 март 2025