И шо ти е поентата ако е плејоф? Сега Шаи ќе дава 20 поени и пак ќе газат и ради тимскиот колектив и системска одбрана го ставаме некој како најкорисен играч?Regular season buddy not playoffs
Одбрана, нешто што е непозната равенка за другиот кандидат, Окц има центри кои не играат дроп одбрана. Или пак им даваат поволен метчап како што е Дан, Џонс Џуниор кои пак чекаат корнер 3.
Штета за Клиперси ги имаа овие се додека почнаа овие да удвојуваат на пикот врз плејот додатно пасот на Клиперси мизерен одтаму 20 изгубени топки, најверојатно ќе се адаптираат мора побрзо со пасот пошо овие ќе удвојуваат пак што го остава Зубац против Гордон во рекетот, плус не ми е јасно зошто го удвојуваа Јокич кога Зубац играше добра одбрана. Ах да домакинско судење.
Голем респект за мравката, фрижидер да фрлеа преку Дончич ќе влезеше во кошот доволно кажува каква одбрана игра тој, Хачимура, Хејс/Финли Смит не можат се да покријат колку дупки оставаат останативе тројца, одлично истотака одбрана на Гоберт се гледа дека гледале како Дорт го бранеше, многу слично и овој го правеше тоа, Лејкерси имаат 2 опции се коцкаат како до сега на шут за 3 поени и собираат во рекетот или играат одбрана на периметар каде пак рекетот е празен.
Ова е точно, но без разлика на судењето ќе беше така.Штета за Клиперси ги имаа овие се додека почнаа овие да удвојуваат на пикот врз плејот додатно пасот на Клиперси мизерен одтаму 20 изгубени топки, најверојатно ќе се адаптираат мора побрзо со пасот пошо овие ќе удвојуваат пак што го остава Зубац против Гордон во рекетот, плус не ми е јасно зошто го удвојуваа Јокич кога Зубац играше добра одбрана. Ах да домакинско судење.
Ант е провокатор пар екселанс, ама и такви му требаат на лигата - а има доволно квалитет за да го поткрепи тоа.А за Ант само ќе кажам дека е многу глуп нигер
Абе нека се провоцираат, мене ми е скроз ок тоа, се додека е во рамки на нормалата. Фали треш ток у НБА, премногу е софт лигата у задњи 6-7 години, ако не и јаче. Едвардс е опасен мамојеб како што кажав вчера, и ми се допаѓа кај него што не е пичка. Очекувам да пршти и од него и од Лука и да имаат јаки просеци во серијава.Ант е провокатор пар екселанс, ама и такви му требаат на лигата - а има доволно квалитет за да го поткрепи тоа.
Не се сеќаваш на Дјурант што му правеше? А као демек идол му е.
Не ми се свиѓа и мене во секоја една ситуација ама карактер е тоа.
Само шо да, Лука е балкански инат, очекувам да му запали 40 поени во следниот натпревар ко од шала. Сигурица за тој што игра клаџа - јас не и не поттикнувам никого бај да веј.
Сакам и јас такви подјебавања на терен, дури има граница на спортсман и пристојност.Абе нека се провоцираат, мене ми е скроз ок тоа, се додека е во рамки на нормалата. Фали треш ток у НБА, премногу е софт лигата у задњи 6-7 години, ако не и јаче. Едвардс е опасен мамојеб како што кажав вчера, и ми се допаѓа кај него што не е пичка. Очекувам да пршти и од него и од Лука и да имаат јаки просеци во серијава.
Небитно е колку ќе има во плејофот и небитно на кој и да му дадат, затоа и напишав регуларна сезонаИ шо ти е поентата ако е плејоф? Сега Шаи ќе дава 20 поени и пак ќе газат и ради тимскиот колектив и системска одбрана го ставаме некој како најкорисен играч?
Не беше нешо многу поразлично и во регуларен дел кога не играше тиктокерот , ве молам не се губете со здрав разум при вас.
Непозната равенка одбрана за центар кој има повеќе украдени, deflections и дефанзивен рејтинг само за 3 поена полош од Шаи? Убаво шо се разбираш од кошарка и увидуваш многу работи, ама џабе ти е се кога не ја сфаќаш поентата на МВП и историска сезона што дури ни Вилт не можел да ја напраи против хонорарци.
А за Ант само ќе кажам дека е многу глуп нигер како и сите тие во наративот и ќе следи експресен одговор од Лука , а уживајте дека по потреба Лука нема да се стегне во одбрана во плејоф (читај за инает на Ант пошо е егоистичен нигер).
Вчера тотално потфрли клупата на Лејкерс , што каква таква знаеле да помогне со 30+ поени.
Од 54 поени примени во рекетот на Денвер. Е сеа да изгубеше Денвер како многу пати до сега ќе пишувавте не може Јокич да игра со овие колку и да се лабилни во нападот, ништо не можат даThe Clippers scored 29 points in the first nine minutes with 22 of those points coming in the paint.
???????????Не беше нешо многу поразлично и во регуларен дел кога не играше тиктокерот , ве молам не се губете со здрав разум при вас.
Цреп, трета постава даде 145 поена какви и да биле Џез , 145 поена од сите од клупа што влагаат покажува дека тимот е еднакво на Селтикс и е на секоја позиција комплетен.???????????
Shai ne igrase samo na 3 utakmici cela sezona.
I sea na krajot odmarase poslednite 3 utakmici.
A negovite soigraci,
Chet Holmgren povekje od pola sezona povreden, igrase samo 32 utakmici.
Hartenstein skoro pola sezona povreden, igrase na 57 utakmici.
Caruso igrase na 54 utakmici.
Jaylin Williams 47 odigrani utakmici.
Небитно е колку ќе има во плејофот и небитно на кој и да му дадат, затоа и напишав регуларна сезона
Останатово не беше во врска со МВП-то, туку како Окц имаат толку голема разлика играат тимска одбрана,
еве ти еден пример на прилагодба првата ја изгубија катастрофално од Лејкерс кога и да ја имаше топката Дончич бараше пик на превземање од Хартенштајн/Холмгрен, што направија овие нашиве да го избегнат тоа switch на switch кој го бараат доколку го бараа Холмгрен на пик првиот што е блиску до него превзема на пикот додека Холмгрен остануваше како дефанзивец на играчот од овој што превземал на пикот. Слично го бранат и шутот за 3.
Од 54 поени примени во рекетот на Денвер. Е сеа да изгубеше Денвер како многу пати до сега ќе пишувавте не може Јокич да игра со овие колку и да се лабилни во нападот, ништо не можат да
Мареј и компанија играат 4-5 одбрана се трошат ненормално во одбрана згора на тоа треба во напад
да поентираат, од овие 22 поени 8-10 поени беа зицер на обрач полагање од страна на Харден без
никаков контест од страна на Јокич.
Околу Едвардс, па истото го прави и Дончич плус со додаток се расправа за секоја судиска одлука иритирајќи ги сите околу себе....
Нешто очекувам Редик да го пресели Ривс на клупа и овој од клупа како 6ти играч да почнува на сметка на Финли Смит кој може да покрие од 1 до 5 а и видов дека Ривс беше на Рендл колку е добар тој метчап за Лејкерси.
Diskutirame normalno, i bez navredi.Цреп, трета постава даде 145 поена какви и да биле Џез , 145 поена од сите од клупа што влагаат покажува дека тимот е еднакво на Селтикс и е на секоја позиција комплетен.
Па Јокич со таков тим ќе завршеше сезоната со 20/15/15 просек, пошо немаше да мора да се замара по 40 минути сам да носи екипа до 50 победи. А притоа ќе му е најлесно у свет да асистира пошо сите ќе погодуваа.
А да и уз пат ќе беше "многу јак дефанзивец".
За поединец е наградата, не е кој каков тим има.
Али нема везе , ти секако не го разбираш тој момент.
Автоматски споено мислење:
Клучот за победата у првата е и тоа што се обрна многу внимание на Каваи во клучните моменти. Од него и очекував само да ги реши Нагетс во таква драма на крај , може Харден колку сака да влага на положување. Проблемот со него е ист ко кај Лука, ќе си го бушат во одбрана.
Мислам Гордон и Браун ќе завршат многу работа во негово задржување на што е можно послаби бројки.
Јас цреп ти кажав , ти мајки мешаш.Diskutirame normalno, i bez navredi.
Te pobeduvam vo site diskusii. Bukvalno i apsolutno!
Tendzere,crep itn itn ke mu kazis na majka ti srbinkata doma... kuce edno srpsko.
Pa se mrdnav batka.Јас цреп ти кажав , ти мајки мешаш.
Се гледа колку дискутираш нормално, најниско што е можно вреѓаш.
Добро бе , не биди удав и не иди оф топик.Pa se mrdnav batka.
Не беше нешо многу поразлично и во регуларен дел кога не играше тиктокерот
Jas na toa ti velam Shai samo na 3 utakmici ne igrase cela sezona.
I ti na toa mi odgovaras, crep, treta postava dade 150 poeni protiv Juta.
Kako kojznae koj se soigracite na Shai, 22 godini prosek skoro site nonejmeri.
Jokic e najdobar igrac vo ofanziva, no ne igra odbrana.
18 pobedi razlika se.
Prethodnata sezona koga bea na izednacen skor Denver i OKC, nagradata ja dobi Jokic.
Sea na 18 pobedi razlika da dobie pred Shai ?
Jokic gi donesol Denver do 4to mesto na zapadot, da.
A Oklahoma kaj ke bea bez Shai ? dali ke obezbedea Playoff voopshto ?
@Kambek nikogas ne bi ti spomnal majka, ni tebe ni na nekoj drug.
Zapamti edna rabota, ne ja navrediv majka ti tuku tebe, se obrakjas so tendzere, crep itn.
Ako prifakjas izvinuvanje, ti se izvinuvam.