Другар, у право си. Твојот циган е најјак на сите времиња.Te detonirav vo diskusiive posledno vreme.
Kakov Ilco ?
Дај олабави сеа, ја ебаваш цела тема со непотребни докажувања кој е бољи.
Другар, у право си. Твојот циган е најјак на сите времиња.Te detonirav vo diskusiive posledno vreme.
Kakov Ilco ?
Не се работи за кој е подобар се работи за кој заслужува МВПДругар, у право си. Твојот циган е најјак на сите времиња.
Дај олабави сеа, ја ебаваш цела тема со непотребни докажувања кој е бољи.
Latas, jas ne konzumiram droga.
Ќе флопнат Клиперси на крај, ќе одмара Каваи, ќе тактизираат да го избегнат Денвер и на крај ќе испаднат во плеј ин како пред некоја година.Многу заебан распоред за Вориорс за разлика од Минесота и Клиперс. Не гледам како би избегнале плеј ин , ги чекаат Гризлис , Нагетс , Лејкерс , Рокетс едно по друго. Тука ќе се види колку се способни за плејоф.
Несомнено. Но оваа ја ставам на сметка на Редик ама млад е, подобро грешките сега да ги направи.Во последните секунди лежерно додавање, оваа руки играч не го прави камо ли искусен играч како него. Ептен глупа изгубена утакмица. Брон има многу хејтери од кој сум и јас иако сум навивач на Лејкерс од 2000, премногу незамарање има од негова страна. Да не се налути кралот оти му го донесоа Лука и целиот фокус е на него? За ваква игра треба дел од платата да си ја врати , сигурно не е платен за тоа што го прави. Идиот.
На игнор ама:Не знам кај попрво да се смести ликов над мене што коментирал. Дали на одвикување од дрога/коцкање или да се испрати во лудница?
Егал се 3/4 единствено проблем би им биле Денвер поради смал бал поставката која ја форсираат не верувам дека Луни може еден на еден против Јокич, со Лејкерс 50-50 поради форсирање на смал бал од двата тима, Гризлис играат за кош повеќе и без одбрана, Рокетс ако го затворат Грин нема кој да поентира кај нив. Клиперси имаат поволен метчап со Денвер. Денвер пак имаат против Вориорс, одличен и со Лејкерс.Многу заебан распоред за Вориорс за разлика од Минесота и Клиперс. Не гледам како би избегнале плеј ин , ги чекаат Гризлис , Нагетс , Лејкерс , Рокетс едно по друго. Тука ќе се види колку се способни за плејоф.
Vanlok, jas ne koristam povekje akaunti.Несомнено. Но оваа ја ставам на сметка на Редик ама млад е, подобро грешките сега да ги направи.
Автоматски споено мислење:
На игнор ама:
- прво, не можеш да го навасаш на кој акаунт е во моментот
- второ, во секој случај сеуште ќе читаш 75% дебилни содржини и коментари од други а произлезни и поврзани со него.
Фала брат , ми значиVanlok, jas ne koristam povekje akaunti.
Samo eden, ovoj.
Na temava jas i Kambek sme broj 1.
Ne se znae koj e podobar, go delime prvoto mesto. Potoa site drugi moze da se merite.
Ццццц босот на темава е @Генерал и ти и другар ти може да му се клањатеVanlok, jas ne koristam povekje akaunti.
Samo eden, ovoj.
Na temava jas i Kambek sme broj 1.
Ne se znae koj e podobar, go delime prvoto mesto. Potoa site drugi moze da se merite.
Generalot ne go rangirame, toj e GOAT. Nie se trkame za MVP.Ццццц босот на темава е @Генерал и ти и другар ти може да му се клањате![]()
Tи може да си МВП само по број на паднати тикети.Ne e vo red da se precenuvame, no ne e vo red i da se potcenuvame
Generalot ne go rangirame, toj e GOAT. Nie se trkame za MVP.