NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    56
Член од
30 август 2024
Мислења
290
Поени од реакции
1.257
Te detonirav vo diskusiive posledno vreme.
Kakov Ilco ?
Другар, у право си. Твојот циган е најјак на сите времиња.

Дај олабави сеа, ја ебаваш цела тема со непотребни докажувања кој е бољи.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.349
Поени од реакции
3.539
Другар, у право си. Твојот циган е најјак на сите времиња.

Дај олабави сеа, ја ебаваш цела тема со непотребни докажувања кој е бољи.
Не се работи за кој е подобар се работи за кој заслужува МВП

Член од
19 март 2013
Мислења
3.694
Поени од реакции
5.820
Многу заебан распоред за Вориорс за разлика од Минесота и Клиперс. Не гледам како би избегнале плеј ин , ги чекаат Гризлис , Нагетс , Лејкерс , Рокетс едно по друго. Тука ќе се види колку се способни за плејоф.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.187
Поени од реакции
75.707
Многу заебан распоред за Вориорс за разлика од Минесота и Клиперс. Не гледам како би избегнале плеј ин , ги чекаат Гризлис , Нагетс , Лејкерс , Рокетс едно по друго. Тука ќе се види колку се способни за плејоф.
Ќе флопнат Клиперси на крај, ќе одмара Каваи, ќе тактизираат да го избегнат Денвер и на крај ќе испаднат во плеј ин како пред некоја година.

П.с. реално веќе не ни има потреба од плеј-инов, треба да си биде како порано, првите 8 влегуваат и то је то.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.092
Поени од реакции
36.151
Во последните секунди лежерно додавање, оваа руки играч не го прави камо ли искусен играч како него. Ептен глупа изгубена утакмица. Брон има многу хејтери од кој сум и јас иако сум навивач на Лејкерс од 2000, премногу незамарање има од негова страна. Да не се налути кралот оти му го донесоа Лука и целиот фокус е на него? За ваква игра треба дел од платата да си ја врати , сигурно не е платен за тоа што го прави. Идиот.
Несомнено. Но оваа ја ставам на сметка на Редик ама млад е, подобро грешките сега да ги направи.
Автоматски споено мислење:

Не знам кај попрво да се смести ликов над мене што коментирал. Дали на одвикување од дрога/коцкање или да се испрати во лудница?
На игнор ама:
- прво, не можеш да го навасаш на кој акаунт е во моментот
- второ, во секој случај сеуште ќе читаш 75% дебилни содржини и коментари од други а произлезни и поврзани со него.

Последно уредено:
Член од
9 декември 2010
Мислења
615
Поени од реакции
353
Егал се 3/4 единствено проблем би им биле Денвер поради смал бал поставката која ја форсираат не верувам дека Луни може еден на еден против Јокич, со Лејкерс 50-50 поради форсирање на смал бал од двата тима, Гризлис играат за кош повеќе и без одбрана, Рокетс ако го затворат Грин нема кој да поентира кај нив. Клиперси имаат поволен метчап со Денвер. Денвер пак имаат против Вориорс, одличен и со Лејкерс.

Член од
28 март 2025
Мислења
48
Поени од реакции
110
Несомнено. Но оваа ја ставам на сметка на Редик ама млад е, подобро грешките сега да ги направи.
Автоматски споено мислење:

На игнор ама:
- прво, не можеш да го навасаш на кој акаунт е во моментот
- второ, во секој случај сеуште ќе читаш 75% дебилни содржини и коментари од други а произлезни и поврзани со него.
Vanlok, jas ne koristam povekje akaunti.
Samo eden, ovoj.
Na temava jas i Kambek sme broj 1.
Ne se znae koj e podobar, go delime prvoto mesto. Potoa site drugi moze da se merite.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.349
Поени од реакции
3.539
Vanlok, jas ne koristam povekje akaunti.
Samo eden, ovoj.
Na temava jas i Kambek sme broj 1.
Ne se znae koj e podobar, go delime prvoto mesto. Potoa site drugi moze da se merite.
Ццццц босот на темава е @Генерал и ти и другар ти може да му се клањате :kuracc:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.017
Поени од реакции
18.427

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.544
Поени од реакции
17.962
Kakva dijabola majko mila :pos:,kolku e providen deka e on pa uste vika koj drugi juzeri hahah.Pred nekoj den u temana kladilnica sam si se citira u stilot demek bravo brat gi iskina Jokerot od Sombor:pos::facepalm:. Na momenti stvarno pomisliuvam deka se ista licnost so Kostic,ili pa ja imaat istata dijagnoza.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.092
Поени од реакции
36.151
Добро би било форумов да имплементира AI кога ставаш некој на игнор, да се блокираат и сите муабети окулу игнорираниот... Последниве 10+ страници немаше да ги има (и додатен ќар со преживеани мозочни клетки). :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom