NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    56
Член од
28 март 2025
Мислења
48
Поени од реакции
110
Lani na izednacen skor Jokic zasluzeno si ja dobi nagradata pred Shai.
Sea na 15 pobedi razlika apsurd e da se diskutira, ne pa da ja dobie nagradata.
Автоматски споено мислење:

Josh Giddey 8/8/4 за 26 минути.
25% шут од игра, 0% за три.
Gidi go iam na profilna poradi buzzerot.
Najdobar Buzzer beater za 2024/25.

Ilz ke mu ja usere karierata hahahaha
Ne te razbiram koja ti e poentava so zamaranjevo, jas za tebe sum guru ebate. Kako vo kosarka taka i vo kladilnica.

Последно уредено:
Член од
19 март 2013
Мислења
3.694
Поени од реакции
5.817
Lani na izednacen skor Jokic zasluzeno si ja dobi nagradata pred Shai.
Sea na 15 pobedi razlika apsurd e da se diskutira, ne pa da ja dobie nagradata.

Gidi go iam na profilna poradi buzzerot.
Najdobar Buzzer beater za 2024/25.

Ne te razbiram koja ti e poentava so zamaranjevo, jas za tebe sum guru ebate. Kako vo kosarka taka i vo kladilnica.
Тенџере , 97ма Џордан и Булс имаа 69 победи, не зема Џордан. Лејкерс 72ра 69 , Карим со Милвоки зема. Вориорс 2017 67 , Вестбрук зема , а дали имаа 50 победи више забораив.
Доста мантраш со разликата во победи , кога ќе има центар трипл дабл со 40 посто шут за три и притоа неговиот тим од Пеликанс левел е топ 3 на запад стриктно ради него, ќе си го исечам курот.
Не замарај, ти и уште неколку ликови на планетава мислите дека заслужува освен фановите на ОКЦ секако.
Не треба ни дебата да е ова , но тоа е суровата реалност на НБА и затоа ќе биде уште понебитна награда догодина ко новата верзија на Снежана.
Луѓето со здрав разум не можеш со глупи наративи да ги замајуваш.

Член од
28 март 2025
Мислења
48
Поени од реакции
110
Zemal da proveruva sto se desavalo pred 50 godini.
Aj da proverime i toa.

Jordan i Bulls 97ma imale 69 pobedi, Karl Malone dobil MVP so 64 pobedi.
Znaci 5 pobedi razlika bile samo.

Lakers 72ra 69 pobedi, Karim so Baksi zemal so 63 pobedi.
Znaci 6 pobedi razlika bile samo.

OKLAHOMA E NA 15 POBEDI POVEKJE OD DENVER.

ZNACI NE EDNA RAKA, TUKU 3 RACE POVEKJE POBEDI.

Te cenev mnogu na temava, mozebi i najmnogu od site. No ti SEA zamina vo pravec kon idiot.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.694
Поени од реакции
5.817
Zemal da proveruva sto se desavalo pred 50 godini.
Aj da proverime i toa.

Jordan i Bulls 97ma imale 69 pobedi, Karl Malone dobil MVP so 64 pobedi.
Znaci 5 pobedi razlika bile samo.

Lakers 72ra 69 pobedi, Karim so Baksi zemal so 63 pobedi.
Znaci 6 pobedi razlika bile samo.

OKLAHOMA E NA 15 POBEDI POVEKJE OD DENVER.

ZNACI NE EDNA RAKA, TUKU 3 RACE POVEKJE POBEDI.

Te cenev mnogu na temava, mozebi i najmnogu od site. No ti SEA zamina vo pravec kon idiot.
Нели ти е малце глупо да прескокнуваш работи шо не ти одговараат?
За Вестбрук си преќуте.
За тоа дека Денвер без Јокич ќе имаа 25-30 победи си преќуте.
Значи според тебе најкорисен играч е тој шо игра во јака екипа и е најдобар во нејзе , а не тој што од онака тим прави топ 3 тимво со години најизедначената конференција.
Џабе идеш со глава во ѕид.

Член од
28 март 2025
Мислења
48
Поени од реакции
110
Sto da kazam za Westbrook, prevara. Site mu se trgaa da fati skok.

Denver bez Jokic ke imale 25-30, epa i Oklahoma bez Shai ke imaa upola.

Член од
28 март 2025
Мислења
48
Поени од реакции
110
Uste 7-8 utakmici do kraj na regularna sezona.
Denver imaat za igranje uste 7, Oklahoma 8.
Sto znaci krajnata razlika ke odi i nad 15 pobedi razlika, se ocekuva 16-17.
Vecer Oklahoma ke slavat 10ta pobeda po red, potoa narednata utakmica sigurno i 11 straight protiv Detroit.

Od druga strana Jokic moze ke napravi nekolku pati Triple Double, i ke pogodi eden shut od pola teren, no pola od utakmicite ke gi izgubat. Taka da, neka pogodi i od tribini ako saka.
Igracite igraat za da pobedat, a Shai ovaa sezona e daleku najdobar vo pobeduvanje.

I ne e ova Mi4e od Klivlend so 20 poeni vo prosek, ova e SGA so prosek 33/5/6.5 i pritoa mnogu jak vo defanziva.

Mitchell moze da si stavi slusalki i da slusa muzika.
SGA e ubiec.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.349
Поени од реакции
3.538
Vecer Oklahoma ke slavat 10ta pobeda po red, potoa narednata utakmica sigurno i 11 straight protiv Detroit.

Od druga strana Jokic moze ke napravi nekolku pati Triple Double, i ke pogodi eden shut od pola teren, no pola od utakmicite ke gi izgubat. Taka da, neka pogodi i od tribini ako saka.
Igracite igraat za da pobedat, a Shai ovaa sezona e daleku najdobar vo pobeduvanje.

I ne e ova Mi4e od Klivlend so 20 poeni vo prosek, ova e SGA so prosek 33/5/6.5 i pritoa mnogu jak vo defanziva.

SGA e ubiec.
Изи легендо опседнат си со МВП наградата,и играчиве не се замараат како ти што се замараш.Ако си уплатил на СГА на почеток на сезона браво ама вака батали прати утакмици и уживај во плеј оф.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.588
Поени од реакции
85.288

SGA e ubiec.
Расизам се вика вистинската причина ради која SGA ќе добие MVP оваа година. Потполно исто како кога Ембид зема.

Член од
28 март 2025
Мислења
48
Поени од реакции
110
Расизам се вика вистинската причина ради која SGA ќе добие MVP оваа година. Потполно исто како кога Ембид зема.
:pos:
Embiid i lani ke zemese, ako ne se povredese.
Do pred da se povredi, bese nagolemo favorit pred Jokic. Triesetina utakmici po red stavase redovno po 30+ poeni.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.588
Поени од реакции
85.288
:pos:
Embiid i lani ke zemese, ako ne se povredese.
Do pred da se povredi, bese nagolemo favorit pred Jokic. Triesetina utakmici po red stavase redovno po 30+ poeni.
Најкорисен играч за екипата е Јокиќ by far. Јокиќ највеќе ги подобрува своите соиграчи од било кого во лигата. Статистика има подобра од било кого.

Со тие постигнувања да беше црнец, или можда Американец-белец, со се оваа сезона, ќе земеше 5 MVP-a лабаво, до сега.

Член од
28 март 2025
Мислења
48
Поени од реакции
110
Најкорисен играч за екипата е Јокиќ by far. Јокиќ највеќе ги подобрува своите соиграчи од било кого во лигата. Статистика има подобра од било кого.

Со тие постигнувања да беше црнец, или можда Американец-белец, со се оваа сезона, ќе земеше 5 MVP-a лабаво, до сега.
Prejak e Jokic, samo nema bas nekoj drug jak centar vo ligata da mu parira.
Dejvis stakloto, i Embiid pickata. Tie dvata se.
Zamisli prajm Shaq ili prajm Garnet da igra protiv Jokic, ke go zgazea pod noze, nemase da fakja skokovi pod kosh.
Shaq bi go topnal od zemja na Jokic.

Член од
28 март 2025
Мислења
48
Поени од реакции
110
Го стави Илз на аватар и.... излезе ова инфо

Прегледај го приврзокот 447381

:ROFLMAO:
Pa dobro i da e vistina, 22 godini e. Ke bidne.
TI go drzis grobnikot na avatar mu padna helikopterot sosi dete sosi sve. Poloso od toa zdravje.

LeBron pojak e od Kobi.

Stefan-kobe-grob.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom