NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    59
Te detonirav vo diskusiive posledno vreme.
Kakov Ilco ?

Другар, у право си. Твојот циган е најјак на сите времиња.

Дај олабави сеа, ја ебаваш цела тема со непотребни докажувања кој е бољи.

Другар, у право си. Твојот циган е најјак на сите времиња.

Дај олабави сеа, ја ебаваш цела тема со непотребни докажувања кој е бољи.
Не се работи за кој е подобар се работи за кој заслужува МВП

Многу заебан распоред за Вориорс за разлика од Минесота и Клиперс. Не гледам како би избегнале плеј ин , ги чекаат Гризлис , Нагетс , Лејкерс , Рокетс едно по друго. Тука ќе се види колку се способни за плејоф.

Многу заебан распоред за Вориорс за разлика од Минесота и Клиперс. Не гледам како би избегнале плеј ин , ги чекаат Гризлис , Нагетс , Лејкерс , Рокетс едно по друго. Тука ќе се види колку се способни за плејоф.
Ќе флопнат Клиперси на крај, ќе одмара Каваи, ќе тактизираат да го избегнат Денвер и на крај ќе испаднат во плеј ин како пред некоја година.

П.с. реално веќе не ни има потреба од плеј-инов, треба да си биде како порано, првите 8 влегуваат и то је то.

Во последните секунди лежерно додавање, оваа руки играч не го прави камо ли искусен играч како него. Ептен глупа изгубена утакмица. Брон има многу хејтери од кој сум и јас иако сум навивач на Лејкерс од 2000, премногу незамарање има од негова страна. Да не се налути кралот оти му го донесоа Лука и целиот фокус е на него? За ваква игра треба дел од платата да си ја врати , сигурно не е платен за тоа што го прави. Идиот.
Несомнено. Но оваа ја ставам на сметка на Редик ама млад е, подобро грешките сега да ги направи.
Автоматски споено мислење:

Не знам кај попрво да се смести ликов над мене што коментирал. Дали на одвикување од дрога/коцкање или да се испрати во лудница?
На игнор ама:
- прво, не можеш да го навасаш на кој акаунт е во моментот
- второ, во секој случај сеуште ќе читаш 75% дебилни содржини и коментари од други а произлезни и поврзани со него.

Последно уредено:

Егал се 3/4 единствено проблем би им биле Денвер поради смал бал поставката која ја форсираат не верувам дека Луни може еден на еден против Јокич, со Лејкерс 50-50 поради форсирање на смал бал од двата тима, Гризлис играат за кош повеќе и без одбрана, Рокетс ако го затворат Грин нема кој да поентира кај нив. Клиперси имаат поволен метчап со Денвер. Денвер пак имаат против Вориорс, одличен и со Лејкерс.

Несомнено. Но оваа ја ставам на сметка на Редик ама млад е, подобро грешките сега да ги направи.
Автоматски споено мислење:

На игнор ама:
- прво, не можеш да го навасаш на кој акаунт е во моментот
- второ, во секој случај сеуште ќе читаш 75% дебилни содржини и коментари од други а произлезни и поврзани со него.

Vanlok, jas ne koristam povekje akaunti.
Samo eden, ovoj.
Na temava jas i Kambek sme broj 1.
Ne se znae koj e podobar, go delime prvoto mesto. Potoa site drugi moze da se merite.

Vanlok, jas ne koristam povekje akaunti.
Samo eden, ovoj.
Na temava jas i Kambek sme broj 1.
Ne se znae koj e podobar, go delime prvoto mesto. Potoa site drugi moze da se merite.
Ццццц босот на темава е @Генерал и ти и другар ти може да му се клањате :kuracc:

Kakva dijabola majko mila :pos:,kolku e providen deka e on pa uste vika koj drugi juzeri hahah.Pred nekoj den u temana kladilnica sam si se citira u stilot demek bravo brat gi iskina Jokerot od Sombor:pos::facepalm:. Na momenti stvarno pomisliuvam deka se ista licnost so Kostic,ili pa ja imaat istata dijagnoza.

Добро би било форумов да имплементира AI кога ставаш некој на игнор, да се блокираат и сите муабети окулу игнорираниот... Последниве 10+ страници немаше да ги има (и додатен ќар со преживеани мозочни клетки). :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom