NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    57
Член од
23 август 2010
Мислења
40.310
Поени од реакции
118.474
Разбирам турчине,ќе ја намалам дозата. Ти од секогаш тресеш глупости во сите теми терај си така.
За тебе сум Жељко Обрадовиќ што се тиче кошарка. Слушај ме и следи ме и верувај ќе добиеш многу во животот од аспект на кошаркарско знаење.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.418
Поени од реакции
3.703
За тебе сум Жељко Обрадовиќ што се тиче кошарка. Слушај ме и следи ме и верувај ќе добиеш многу во животот од аспект на кошаркарско знаење.
Куцај налози експерте,ќе те пратам секако.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.781
Поени од реакции
6.002
Топ 10 фаворити според мене со ростерите што ги имаат моментов и без несакани повреди пред или за време на плејоф:
1 Селтикс
2 ОКЦ
3 Кавс
4 Нагетс
5 Лејкерс
6 Бакс
7 Вориорс
8 Никс
9 Гризлис
10 Тимберволвс

Рано е уште да ги стаам Лејкерс пред Нагетс , имаат уште две да играат меѓусебни тие ќе даат повеќе одговори. Вориорс не се превисоко , имаат капацитет Кари и останатите да изгураат една рунда , има хемија се гледа. Гризлис ќе беа повисоко, али само Мавс се полоши од нив кога се работи за повреди. Цело време им фали битен играч, Морант е бледа сенка од тој шо го знаеме , така да се потешко им иде некако. А за Бакс , тим каде што се Јанис и Лилард никогаш не би го отпишал посебно со вакви лоши тимови на исток.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.179
Поени од реакции
36.277
Исток
Кливленд, Бостон,Милвоки
Запад
Оклахома, Голден, Денвер,Гризлис
Премал гејм семпл за било какво интелегентно предвидување.
И јас бев на мислење дека нема да мрднат од прва рунда, ама нешто сосема непредвидливо се дешава: Одбраната им стана неразбирливо добра. И ова е само од видеа гледање, уште не сум стигнал асално да ги прегледам утакмиците.

Сега засега ќе кажам само дека има шанси и да морам да си го изедам шеширот (кој читал стрипови, знае). :)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.450
Поени од реакции
11.970
Од западов ОКЦ ќе ги спружи со сигурност. Со Денвер се тука некаде, 50-50 двомеч. Има уште екипи од кои што можат да изгубат Лејкерс, ама овие две ми се некако најопасните.
Од западот Бостон да се здрави ги победува лабаво. Кавс не сум баш пресигурен оти се пички пичкосани во ПО. Само тие нема шанси ни да стигнат да играат со Лејкерс.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.450
Поени од реакции
11.970
Никој не спомнал дека отприлика 35тиот по јачина во лигава им ја свртил од -20 на Клиперс во 4/4.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.781
Поени од реакции
6.002
Никој не спомнал дека отприлика 35тиот по јачина во лигава им ја свртил од -20 на Клиперс во 4/4.
Може и ќе се пикнат Санс во плејин со целава ситуација околу Мавс. Нијанси ќе решаваат мислам.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.418
Поени од реакции
3.703
Оваа утакмица му беше најдобра последните две години,за пофалба е ама далеку е од тоа што беше. По тимот негов и табелата гледаш каква е ситуацијата таму.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.233
Поени од реакции
7.602
Кавси со победата над Мајами се прва екипа што на 20 кола до крај на сезона обезбедија сигурен плејоф.
На Оклахома и фалат уште две победи да биде втора екипа после Кливленд.

Kajgana Shop

На врв Bottom