- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 4.062
Разбирам турчине,ќе ја намалам дозата. Ти од секогаш тресеш глупости во сите теми терај си така.Намали малце од дрогата, се поише и поише глупости тресеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Разбирам турчине,ќе ја намалам дозата. Ти од секогаш тресеш глупости во сите теми терај си така.Намали малце од дрогата, се поише и поише глупости тресеш.
За тебе сум Жељко Обрадовиќ што се тиче кошарка. Слушај ме и следи ме и верувај ќе добиеш многу во животот од аспект на кошаркарско знаење.Разбирам турчине,ќе ја намалам дозата. Ти од секогаш тресеш глупости во сите теми терај си така.
Куцај налози експерте,ќе те пратам секако.За тебе сум Жељко Обрадовиќ што се тиче кошарка. Слушај ме и следи ме и верувај ќе добиеш многу во животот од аспект на кошаркарско знаење.
Премал гејм семпл за било какво интелегентно предвидување.Исток
Кливленд, Бостон,Милвоки
Запад
Оклахома, Голден, Денвер,Гризлис
Никој не спомнал дека отприлика 35тиот по јачина во лигава им ја свртил од -20 на Клиперс во 4/4.
Оваа утакмица му беше најдобра последните две години,за пофалба е ама далеку е од тоа што беше. По тимот негов и табелата гледаш каква е ситуацијата таму.Никој не спомнал дека отприлика 35тиот по јачина во лигава им ја свртил од -20 на Клиперс во 4/4.