Не смеат до 10 Април.Може да потпишат играчи од Г Лигата на 10 дена договор.
Не смеат до 10 Април.Може да потпишат играчи од Г Лигата на 10 дена договор.
Лука го готви КАТ
Како шо и реков порано зеде некој се повреди, на Брансон уште ваква повреда му фалеше (како да немаше веќе доволно на рамото, лани и на раката).Mi se vrati ljubovta za kosarkata, sega uste da se sluci magija nekako Anteto da ide kaj tvoite i nba ke se vrati na vtoro mesto kako sport vo amerika 100%
На вакви коментари можам да ти одговорам и да коментираме/дебатираме (ми има смисла), а за онакви детски закачки од то види колку сме јаки ве истуривме сношти те молам не ме цитирај и не ми го троши времето бадијала.Штета за Брансон, гадно изгледаше виткањето на скочниот. Прелоша утакмица офанзивно за ЛА, да не се разулавеше Гејб факинг Винсент у клач, ништо. Прејако би било кога некоја франшиза би ги имала Лука и Брансон у ист тим..![]()
Перкинс е тежок идиот , уште еден дик рајдер на Леброн и никогаш и не кажал нешто паметно. Кога видов дека извади листа каде што Лука бил четврт најдобар плејмејкер и кога кажа дека Леброн бил боље од Јокич сезонава толку од неговата објективност. А Баркли стварно го поштувам , горе доле најобјективен од аналитичарската фела на америчките телевизии.Како шо и реков порано зеде некој се повреди, на Брансон уште ваква повреда му фалеше (како да немаше веќе доволно на рамото, лани и на раката).
Не можи сезона да имаш и ПО без клупа, клупата си ја дадоа во трејдот со овај до курацот шо ми стига, а со КАТ си ја запечатија судбината дефанзивно.
Мич се врати средина на март и игра по 15 мин само, дури да заличи оддалеку на играч снег ќе падни (октомври пак ќе дојди).
Ако игра со прва постава и ако ништо не е свето освен ПО само Антето е лек за тимот, под услов да замини КАТ, а сите останати да се фрлат на ненормално шутирање тројки (пошто само тоа ќе прават пошто ќе имаат центар шо ќе ја води топката од кош на кош - тоа е играта на Јанис, затоа дури годинава малку од малку заличија на тим со Лилјакот заедно).
Автоматски споено мислење:
На вакви коментари можам да ти одговорам и да коментираме/дебатираме (ми има смисла), а за онакви детски закачки од то види колку сме јаки ве истуривме сношти те молам не ме цитирај и не ми го троши времето бадијала.
Инаку, убаво Баркли (кој важи за некој шо нема влакна на јазикот) им го обели и на „стручниот коментатор“ од ЕСПН и на самите Лејкерс ама Баркли и онака го сметаат за будала - иако е сто посто во право за изјавата.
![]()
Charles Barkley Calls Out ESPN For This… #nba
www.youtube.com
Него можи му мањнка елоквентност, знаење да се изрази, знаење на кошарката како сегашниот тренер на Лејкерс (а поранешен аналитичар на своите поткасти Џеј Џеј), само не му мањка години и години играње против најдобрите и разбирање на баскетот (во смисла како правилно се игра и што е целта - не само фати, шутни). Затоа и му тежи зборот, нејќи лигајци и не сака да се фура нешто отповеќе отколку што реално е - искрен е во тој поглед и затоа го поштовам.А Баркли стварно го поштувам , горе доле најобјективен од аналитичарската фела на америчките телевизии.
Гони го бе, му се заканувал на А Смит пошо ја збори вистината дека Брони немаше да припари во НБА без татко му кралицата.
И јас не го сакам како карактер и човек но како професионален кошаркар тоа што сеуште го прави после толку години е за почит.Гони го бе, му се заканувал на А Смит пошо ја збори вистината дека Брони немаше да припари во НБА без татко му кралицата.